SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eroğluspor Şampiyon oldu

KÜLTÜR 10.04.2017 - 16:03, Güncelleme: 10.04.2017 - 16:03
 

Eroğluspor Şampiyon oldu

Eroğlu Spor U-19 Takımı son maçını 4-0 gibi net bir skorla kazanarak Şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon başlamadan yaklaşık 1 ay önce sahası Zeytinburnu Belediyemiz tarafından bakım ve onarıma alınan Eroğlu spor bu sezon Hasan Doğan Tesislerindeki küçük sahayı kullanmak zorunda kaldı. Eroğlu spor U-19 Takımı Kısıtlı imkânlarla yılmadan çalışmalarını devam ettirdi. U-19 1.kümede Damlaspor, Albayrak, Irmakspor, İstanbul Bulancak gibi takımların olduğu zor bir grupta mücadele etti. Son maçında Irmaksporu 4-0 Yenerek ligi şampiyon olarak tamamladı. Eroğlu spor Başkanı Fatih Çakırca, Bu şampiyonlukta hiç şüphesiz en çok emeği geçenler futbolcu kardeşlerimindir. Bu başarı onların başarısıdır. Yılmadan pes etmeden çalışmalara devam ediyoruz. Hedefimiz İnşallah Türkiye’de Derece yapabilmek. Başta Onursal Başkanımız Şenol Yurtseven olmak üzere bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun İnşallah dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Eroğlu Spor U-19 Takımı son maçını 4-0 gibi net bir skorla kazanarak Şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon başlamadan yaklaşık 1 ay önce sahası Zeytinburnu Belediyemiz tarafından bakım ve onarıma alınan Eroğlu spor bu sezon Hasan Doğan Tesislerindeki küçük sahayı kullanmak zorunda kaldı. Eroğlu spor U-19 Takımı Kısıtlı imkânlarla yılmadan çalışmalarını devam ettirdi.

U-19 1.kümede Damlaspor, Albayrak, Irmakspor, İstanbul Bulancak gibi takımların olduğu zor bir grupta mücadele etti. Son maçında Irmaksporu 4-0 Yenerek ligi şampiyon olarak tamamladı. Eroğlu spor Başkanı Fatih Çakırca, Bu şampiyonlukta hiç şüphesiz en çok emeği geçenler futbolcu kardeşlerimindir. Bu başarı onların başarısıdır. Yılmadan pes etmeden çalışmalara devam ediyoruz. Hedefimiz İnşallah Türkiye’de Derece yapabilmek.

Başta Onursal Başkanımız Şenol Yurtseven olmak üzere bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun İnşallah dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.