SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kalıcı istikrar için 16 Nisan’da EVET

KÜLTÜR 07.04.2017 - 13:18, Güncelleme: 07.04.2017 - 13:18
 

Kalıcı istikrar için 16 Nisan’da EVET

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam, 16 Nisan’da halkımızın tercihini istikrardan yana kullanacağını ülkemizin bütün şer güçlerin çabalarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ulaşacağını söyledi.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam, Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı açıklamada, Bir takım çevrelerin Demokratik bir ülkede en baştakini seçmemize engel olmak istemelerinin sebebi ise şudur; onların geleneğinde halk kavramı yoktur. Çünkü 1950 yılına kadar halk olmadan ülkeyi yönetmişlerdi. Her türlü diktatörlüğü el birliği vatandaşlarına yansıtmışlardı. 1940’lı yıllarda kendilerini zengin edecek, vatandaşları ise fakirleştirecek birçok faaliyet gerçekleştirmişlerdi. Varlık vergisi, ithal ikameci mal, ihracat yasakları vs… 1950 yılında halk seçimlere özgür girince bunlar seçimi kaybetti. Kısaca bunlar halk ile iktidara gelemeyeceklerini bildikleri için partili cumhurbaşkanlığına karşı çıkıyor. 16 Nisan referandumu ülkenin demokrasisi için bir milat olacaksa bu da halkın seçimi ile olacaktır. Ülkemizi bu çift başlı ejdarhadan kurtarmak için TABİ Kİ EVET dememiz gerekiyor dedi. AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam açıklamalarını şöyle sürdürdü. Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir. Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak. Vesayete son verilecek, Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat. Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek. Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak. Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek. Sadece içerde değil, dışarıda da Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor onun için 16 Nisan’da çok güçlü EVET diyeceğiz dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL .
AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam, 16 Nisan’da halkımızın tercihini istikrardan yana kullanacağını ülkemizin bütün şer güçlerin çabalarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ulaşacağını söyledi.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam, Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı açıklamada, Bir takım çevrelerin Demokratik bir ülkede en baştakini seçmemize engel olmak istemelerinin sebebi ise şudur; onların geleneğinde halk kavramı yoktur. Çünkü 1950 yılına kadar halk olmadan ülkeyi yönetmişlerdi. Her türlü diktatörlüğü el birliği vatandaşlarına yansıtmışlardı. 1940’lı yıllarda kendilerini zengin edecek, vatandaşları ise fakirleştirecek birçok faaliyet gerçekleştirmişlerdi. Varlık vergisi, ithal ikameci mal, ihracat yasakları vs… 1950 yılında halk seçimlere özgür girince bunlar seçimi kaybetti.

Kısaca bunlar halk ile iktidara gelemeyeceklerini bildikleri için partili cumhurbaşkanlığına karşı çıkıyor. 16 Nisan referandumu ülkenin demokrasisi için bir milat olacaksa bu da halkın seçimi ile olacaktır. Ülkemizi bu çift başlı ejdarhadan kurtarmak için TABİ Kİ EVET dememiz gerekiyor dedi.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkan Yardımcısı, işadamı Alaaddin Çam açıklamalarını şöyle sürdürdü. Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir. Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak. Vesayete son verilecek, Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat. Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.

Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak. Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek. Sadece içerde değil, dışarıda da Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor onun için 16 Nisan’da çok güçlü EVET diyeceğiz dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.