SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Midyatlılar Referandum Kararını açıkladı

KÜLTÜR 06.04.2017 - 11:30, Güncelleme: 06.04.2017 - 11:30
 

Midyatlılar Referandum Kararını açıkladı

İstanbul'da yaşayan Midyatlılar, Cumhurbaşkanlığı Sistemi için 16 Nisan'da yapılacak referandum kararını açıkladı.

Midyat İşadamları Demeği Başkanı ve Zeytinburnu Belediyesi Ak Parti Daimi Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya ve Mardinliler Demeği Başkanı Av. Kemal Dündar'ın öncülüğünde: aralarında Mardinli Sanatçı Murat Kurşun: hukukçu, eğitimci ve işadamlarının bulunduğu yaklaşık 60 kişilik heyet, 16 Nisan’da yapılacak referandum nedeniyle Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Midyat İşadamlarının Demeği Başkanı Abdulhakim Kaya, Belediye Başkanı Murat Aydın'a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek "Bugünkü ziyaretimizi 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında gerçekleştirdik. Referandum sonuçları memleket ve milletimizin yararına olmasını canı gönülden istiyoruz. Dünya devletleri bölgemiz ve ülkemiz üzerinde büyük oyun ve tuzaklar kurmaya devam ediyor. 16 Nisan'da yapacağımız tercihin, bir parti ve şahıs meselesi değil, bütün bir medeniyet, barış ve huzur içinde bir Türkiye meselesi olduğunun farkında olmalıyız. 16 Nisan günü sadece ülkemiz için değil, ümidini yeni Türkiye ruhuna bağlamış ümmet birliği için de tarihî bir gün olacaktır inşallah. Türkiye'yi kutuplaştırmak isteyenlerin, Türk-Kürt, Sünni-Al evi, laik-dindar çatışması isteyenlerin heveslerini bitirmek için, istiklal için, istikbal için, istikrar için Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Evet' diyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." dedi. KAYNAK: SİZİN MEDYA
İstanbul'da yaşayan Midyatlılar, Cumhurbaşkanlığı Sistemi için 16 Nisan'da yapılacak referandum kararını açıkladı.

Midyat İşadamları Demeği Başkanı ve Zeytinburnu Belediyesi Ak Parti Daimi Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya ve Mardinliler Demeği Başkanı Av. Kemal Dündar'ın öncülüğünde: aralarında Mardinli Sanatçı Murat Kurşun: hukukçu, eğitimci ve işadamlarının bulunduğu yaklaşık 60 kişilik heyet, 16 Nisan’da yapılacak referandum nedeniyle Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Midyat İşadamlarının Demeği Başkanı Abdulhakim Kaya, Belediye Başkanı Murat Aydın'a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek "Bugünkü ziyaretimizi 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında gerçekleştirdik. Referandum sonuçları memleket ve milletimizin yararına olmasını canı gönülden istiyoruz. Dünya devletleri bölgemiz ve ülkemiz üzerinde büyük oyun ve tuzaklar kurmaya devam ediyor.

16 Nisan'da yapacağımız tercihin, bir parti ve şahıs meselesi değil, bütün bir medeniyet, barış ve huzur içinde bir Türkiye meselesi olduğunun farkında olmalıyız. 16 Nisan günü sadece ülkemiz için değil, ümidini yeni Türkiye ruhuna bağlamış ümmet birliği için de tarihî bir gün olacaktır inşallah. Türkiye'yi kutuplaştırmak isteyenlerin, Türk-Kürt, Sünni-Al evi, laik-dindar çatışması isteyenlerin heveslerini bitirmek için, istiklal için, istikbal için, istikrar için Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Evet' diyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." dedi.

KAYNAK: SİZİN MEDYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.