SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AGD Zeytinburnu yeni merkezini dualarla açtı

KÜLTÜR 31.03.2017 - 10:45, Güncelleme: 31.03.2017 - 10:45
 

AGD Zeytinburnu yeni merkezini dualarla açtı

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi yaklaşık bir ayı aşkın süredir devam edilen tadilatın ardından Regaip Kandili özel programı ile yeni merkezin kapılarını hizmete açtı.

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi Başkanı Tacettin Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Semih Deniz, Hüseyin Kurt, İsmail Yazar, Serkan Fettah, Yunus Yaatası, Ömer Öztürk, Recep Yıldırım, Önder Utanır, Atilla Ünalan, Adem Taşdemir, Ahmet Ertartak, Bayram Şenol Saygı, Abdullatif Öztürk, Yusuf Orak, Ali Kurt ve Bayram Uysal yaklaşık bir ayı aşkın bir süredir gece gündüz Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinin merkezinin tadilatıyla uğraştı. Sil baştan yenilenen merkezin yeni hali görülmeye değer. Seminer salonundan, yönetim odasına, lavabolarından mutfağına, mescidine kadar modern bir görünüme kavuştu. Regaib Kandili gecesi oruçlarla birlikte dualar eşliğinde hizmete açılan yeni yönetim merkezi önce yemek verildi ardından özel bir program gerçekleştirildi.  Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi Başkanı Tacettin Özer, yaptığı kısa konuşmada merkezinin yenilenmesi için bir ay boyunca büyük gayret gösteren yönetim kurulu arkadaşlarına kendilerine maddi manevi destek olan hayırsever işadamlarına ve bu özel gecede kendilerine yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Özer sözlerini şöyle sürdürdü. “Regaip kelime anlamıyla bir şeye rağbet etmek demek. Biz Müslümanlar olarak neye rağbet ediyoruz onu bir ele almamız gerekiyor. Biz hayatımızı Kuran’a göre ayarlamadığımız sürece ne yazık ki rağbet ettiklerimiz değişiyor. Biz böylesine önemli günlerde Allah’tan öyle şeyler istemeliyiz ki hayatta huzur bulabilelim. Kışın da yazında çeşit çeşit meyveleri bulabiliyor, saray gibi evlerde yaşabiliyoruz. Yarattığı varlığı en iyi tanıyan da, onun mutlu olabilmesi için yolu gösteren de Allah. Doktora gidiyorsunuz bir ilaç yazıyor şifa olmaya gayret ediyor. Hazreti Peygamber efendimiz de Allah’ın bizlere gönderdiği elçi. Onun yaptıklarından ve söylediklerinden feyiz almaz isek bu dünya da huzur bulamayız” ifadelerinde bulundu. Regaib Gecesi Özel programına katılan AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut, Zeytinburnu’na böylesine görkemli bir merkezin açılması için büyük gayret gösteren ve merkezinin yenilenmesini sağlayan başta Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin özer olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür etti. Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi yeni merkezinin açılış ve Regaip Kandili özel programına, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut, CHP Meclis Üyesi Satı Oral, Erbakan Vakfı İl Yöneticisi Mustafa Dönmez, Saadet Partisi İlçe Yöneticileri, AGD Zeytinburnu yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi yaklaşık bir ayı aşkın süredir devam edilen tadilatın ardından Regaip Kandili özel programı ile yeni merkezin kapılarını hizmete açtı.

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi Başkanı Tacettin Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Semih Deniz, Hüseyin Kurt, İsmail Yazar, Serkan Fettah, Yunus Yaatası, Ömer Öztürk, Recep Yıldırım, Önder Utanır, Atilla Ünalan, Adem Taşdemir, Ahmet Ertartak, Bayram Şenol Saygı, Abdullatif Öztürk, Yusuf Orak, Ali Kurt ve Bayram Uysal yaklaşık bir ayı aşkın bir süredir gece gündüz Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinin merkezinin tadilatıyla uğraştı. Sil baştan yenilenen merkezin yeni hali görülmeye değer. Seminer salonundan, yönetim odasına, lavabolarından mutfağına, mescidine kadar modern bir görünüme kavuştu.

Regaib Kandili gecesi oruçlarla birlikte dualar eşliğinde hizmete açılan yeni yönetim merkezi önce yemek verildi ardından özel bir program gerçekleştirildi.  Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi Başkanı Tacettin Özer, yaptığı kısa konuşmada merkezinin yenilenmesi için bir ay boyunca büyük gayret gösteren yönetim kurulu arkadaşlarına kendilerine maddi manevi destek olan hayırsever işadamlarına ve bu özel gecede kendilerine yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Özer sözlerini şöyle sürdürdü. “Regaip kelime anlamıyla bir şeye rağbet etmek demek. Biz Müslümanlar olarak neye rağbet ediyoruz onu bir ele almamız gerekiyor. Biz hayatımızı Kuran’a göre ayarlamadığımız sürece ne yazık ki rağbet ettiklerimiz değişiyor. Biz böylesine önemli günlerde Allah’tan öyle şeyler istemeliyiz ki hayatta huzur bulabilelim. Kışın da yazında çeşit çeşit meyveleri bulabiliyor, saray gibi evlerde yaşabiliyoruz. Yarattığı varlığı en iyi tanıyan da, onun mutlu olabilmesi için yolu gösteren de Allah. Doktora gidiyorsunuz bir ilaç yazıyor şifa olmaya gayret ediyor. Hazreti Peygamber efendimiz de Allah’ın bizlere gönderdiği elçi. Onun yaptıklarından ve söylediklerinden feyiz almaz isek bu dünya da huzur bulamayız” ifadelerinde bulundu.
Regaib Gecesi Özel programına katılan AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut, Zeytinburnu’na böylesine görkemli bir merkezin açılması için büyük gayret gösteren ve merkezinin yenilenmesini sağlayan başta Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin özer olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi yeni merkezinin açılış ve Regaip Kandili özel programına, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut, CHP Meclis Üyesi Satı Oral, Erbakan Vakfı İl Yöneticisi Mustafa Dönmez, Saadet Partisi İlçe Yöneticileri, AGD Zeytinburnu yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.