SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmak Spor BAL'a bir adım daha yaklaştı

27.03.2017 - 10:50, Güncelleme: 27.03.2017 - 10:50
 

Irmak Spor BAL'a bir adım daha yaklaştı

Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda Irmakspor, Kuştepespor ile Avcılar Belediyesi Atatürk Stadında karşılaştı.

Zirve mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi sahadan 3-0 galip ayrılarak çok önemli üç puanı hanesine yazdırdı ve ikinci sıraya yükseldi.Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy,  Oğuz Kaan Çalışır, Doğan Can Mercan, Fikret Hakan Abay triosu yönetti. Maçın ilk dakikası içerinde korner bayrak direği kırılınca karşılaşma 10 dakika kadar durdu. Karşılaşmayı çok az sayıda Irmak seyircisi takip ederken, Kuştepespor taraftarı takımını yalnız bıraktı. Irmakspor’a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda 23.dakikada Hakan, ikinci yarıda 51.dakikada Tayfun, 79.dakikada Gurur kaydetti. Irmakspor sahadan 3-0 galip ayrılarak 12 puanla ikinci sıraya yükseldi. Irmakspor sırası ile önümüzdeki haftalarda Çıksalınspor ve Yeşilköyspor ile hayati maçlar oynarken, ligde şansını çok zora sokan  Kuştepespor, Beykoz 1908 ve İstanbul Beylikdüzü ile klasman gurubunu bitirecek. AMATÖRLİG.NET-
Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda Irmakspor, Kuştepespor ile Avcılar Belediyesi Atatürk Stadında karşılaştı.

Zirve mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi sahadan 3-0 galip ayrılarak çok önemli üç puanı hanesine yazdırdı ve ikinci sıraya yükseldi.Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy,  Oğuz Kaan Çalışır, Doğan Can Mercan, Fikret Hakan Abay triosu yönetti. Maçın ilk dakikası içerinde korner bayrak direği kırılınca karşılaşma 10 dakika kadar durdu.

Karşılaşmayı çok az sayıda Irmak seyircisi takip ederken, Kuştepespor taraftarı takımını yalnız bıraktı. Irmakspor’a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda 23.dakikada Hakan, ikinci yarıda 51.dakikada Tayfun, 79.dakikada Gurur kaydetti. Irmakspor sahadan 3-0 galip ayrılarak 12 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Irmakspor sırası ile önümüzdeki haftalarda Çıksalınspor ve Yeşilköyspor ile hayati maçlar oynarken, ligde şansını çok zora sokan  Kuştepespor, Beykoz 1908 ve İstanbul Beylikdüzü ile klasman gurubunu bitirecek.

AMATÖRLİG.NET-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.