SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde bu hafta

KÜLTÜR 25.03.2017 - 07:58, Güncelleme: 25.03.2017 - 07:58
 

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde bu hafta

Kültür ve sanatın nabzı Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde atıyor. Birbirinden değerli akademisyen, ilim adamı ve edebiyatçıların gerçekleştirdikleri seminerler ile ZKSM hemen her gün zengin programlara evsahipliği yapıyor.

27-31 Mart tarihleri arasında Prof. Teoman Duralı, Prof. Ekrem Demirli ve Hüseyin Su'nun yönettiği Bir Hayat Bir Hikaye programında Jale Sancak Zeytinburnundaki sanatseverlerle buluşacak.  Prof. Teoman Duralı, Medeniyet Tarihi’ni anlatıyor Türkiye’nin en önemli felsefecilerinden İstanbul Üniversitesi’nin efsane hoca Prof. Teoman Duralı’nın Zeytinburnu Kültür Merkezindeki Medeniyet Tarihi seminerleri devam ediyor. Prof. Duralı’nın bu ayki semineri 28 Mart Salı akşamı saat: 19.00’da Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Mantıku’t Tayr’dan ilham almaya devam ediyoruz En köklü tasavvufi metinlerden biri olan Feridüddin Attar’ın kaleme aldığı Mantıku’t Tayr, ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde felsefecilere, düşünürlere, edebiyatçılara, sanatçılara ve tasavvuf ilmine gönül verenlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Prof. Ekrem Demirli, her ay Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde bu kadim eserle ilgili okumalar gerçekleştiriyor. 30 Mart Perşembe günü saat 19.00’da kuşların yolculuğuna kaldığımız yerden devam ediyoruz. Jale Sancak’ın hikayesine yolculuk Usta hikayeci Hüseyin Su’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen Bir Hayat Bir Hikaye başlıklı söyleşilerin Mart ayındaki konuğu Jale Sancak. Yazarın hayatı ile hikayesi arasındaki bağın konuşulacağı, kalem yolculuğunun anlatılacağı program 31 Mart Cuma saat: 19.00’da Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.
Kültür ve sanatın nabzı Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde atıyor. Birbirinden değerli akademisyen, ilim adamı ve edebiyatçıların gerçekleştirdikleri seminerler ile ZKSM hemen her gün zengin programlara evsahipliği yapıyor.

27-31 Mart tarihleri arasında Prof. Teoman Duralı, Prof. Ekrem Demirli ve Hüseyin Su'nun yönettiği Bir Hayat Bir Hikaye programında Jale Sancak Zeytinburnundaki sanatseverlerle buluşacak.

 Prof. Teoman Duralı, Medeniyet Tarihi’ni anlatıyor

Türkiye’nin en önemli felsefecilerinden İstanbul Üniversitesi’nin efsane hoca Prof. Teoman Duralı’nın Zeytinburnu Kültür Merkezindeki Medeniyet Tarihi seminerleri devam ediyor. Prof. Duralı’nın bu ayki semineri 28 Mart Salı akşamı saat: 19.00’da Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Mantıku’t Tayr’dan ilham almaya devam ediyoruz

En köklü tasavvufi metinlerden biri olan Feridüddin Attar’ın kaleme aldığı Mantıku’t Tayr, ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde felsefecilere, düşünürlere, edebiyatçılara, sanatçılara ve tasavvuf ilmine gönül verenlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Prof. Ekrem Demirli, her ay Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde bu kadim eserle ilgili okumalar gerçekleştiriyor. 30 Mart Perşembe günü saat 19.00’da kuşların yolculuğuna kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Jale Sancak’ın hikayesine yolculuk

Usta hikayeci Hüseyin Su’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen Bir Hayat Bir Hikaye başlıklı söyleşilerin Mart ayındaki konuğu Jale Sancak. Yazarın hayatı ile hikayesi arasındaki bağın konuşulacağı, kalem yolculuğunun anlatılacağı program 31 Mart Cuma saat: 19.00’da Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.