SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cengiz Zafer; Önce Memleket Kararım Net dedi

KÜLTÜR 24.03.2017 - 17:01, Güncelleme: 24.03.2017 - 17:01
 

Cengiz Zafer; Önce Memleket Kararım Net dedi

Zeytinburnu’nun ünlü simalarından Zafer Sigorta’nın sahibi, Sigorta Cini Zeytinburnu Şubesinin Genel Müdürü, Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer AK Parti’nin iç siyasetinin benimsemesem de karşı olsam da 16 Nisan’da yapılacak referandumda Ülkemin bekası için EVET oyu vereceğim dedi.

Ülkemizde 16 Nisan da Yapılacak olan Önemli Referandum Seçiminde oyumu Evet kullanacağını açıklayan Cengiz Zafer sözlerini şöyle sürdürdü. Öncelikle 11 Eylül saldırılarından sonra Dünya düzeni farklı bir pozisyon aldı. Müslümanların Dünya Piyasalarında bulunan Ekonomisi büyük ölçüde Türkiye ye kaydı. Burada Cumhurbaşkanımızın Dünya siyasetindeki duruşu ,saygınlığı ve güveni  önemli bir faktör oldu. Bu sebeple ülkemizin Kasası sağlam . Bizde parada sıkıntı yok. “Elbise yürütür, Para konuşturur.” Bunu çok basit anlayabiliriz. Sokaklarda park edecek. Yer yok. Trafik sıkışık. Her orta kesim ailede  1-2 araç var. Alışveriş merkezleri AVM’ler ful. İnsanlar bir kahveye 7-8 lira verebiliyorlar. Hiç kimse evinde oturmuyor. Herkeste Akıllı telefonlar. Bolluk bereket . Sıkıntı çekenler bana göre sektörel tıkanıklar , şansızlar ,tembel olanlar, işini iyi takip etmeyenler, hatalar yapanlardır diye  Düşünüyorum. Yine bana göre ;Bu referanduma duygusal ve kişisel bakmamalıyız. Dünya siyasetinde Ülke olarak var olabilmemiz Ve dikkate alınmamız için bu ağır aksak işleyişin değişmesi gerekiyor. Hızlıca karar verip değişimi Ve gelişimi yakalamalıyız. Bu sebeple kişisel kin ve antipatik, sevgisiz anlayışı bırakarak gönül gözümüzü Açmalıyız. Unutmamalıyız ki  “ Değişim gelişim demektir.” Gelişmek istiyorsak değişimden yana Olmalıyız.  Mutlaka oylanacak 18 maddelik pakette her maddeyi herkesin olumlu karşılamasını  beklemiyorum. Benimde aynı rahatsız olduğum maddeler mevcut fakat uygulama da oluşacak Sorunlar o günün koşullarında tamir edilebilir.  Her ne kadar Mevcut iktidarın, iç politika anlayışını benimsememekle ve desteklememekle beraber; Bence bu Referandum seçimini iç politikada bulunan sorunlardan, şikayet  ve aksamalardan ayrı tutmalıyız. Dünya düzeni şiddetli Dalgalanmalara ve Fırtınalara gebe. Bu durumlara karşı dirençli olmak ve Tepki koyabilecek dinamiklikte ve sağlamlıkta olmalıyız. Yapılacak daha çok işler var.  Ayıklanması gereken kişiler var.  Ülkemiz artık koalisyon Hükümetlerine mahkum olmamalı. Çünkü Büyüyoruz ve gelişiyoruz. Mevcut düzenin bu gelişmeyi Ve büyümeyi kaldırması ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılaması çok mümkün gözükmüyor. Ülkemiz ve İnsanlarımız daha iyi şartlarda daha mutlu, huzurlu ve güvenli yaşamayı hakkediyor. Ben de herkes gibi emekli olup emekli maaşımı alıp torunlarıma harcamak  istiyorum günleri görmek istiyorum. Bu sebeple Oyum Evet milletimizin vereceği karar benim için doğru karardır. İnanıyorum ki Milletimiz en doğru kararı sandıkta verecektir dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nun ünlü simalarından Zafer Sigorta’nın sahibi, Sigorta Cini Zeytinburnu Şubesinin Genel Müdürü, Zafer Spor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer AK Parti’nin iç siyasetinin benimsemesem de karşı olsam da 16 Nisan’da yapılacak referandumda Ülkemin bekası için EVET oyu vereceğim dedi.

Ülkemizde 16 Nisan da Yapılacak olan Önemli Referandum Seçiminde oyumu Evet kullanacağını açıklayan Cengiz Zafer sözlerini şöyle sürdürdü. Öncelikle 11 Eylül saldırılarından sonra Dünya düzeni farklı bir pozisyon aldı. Müslümanların Dünya Piyasalarında bulunan Ekonomisi büyük ölçüde Türkiye ye kaydı. Burada Cumhurbaşkanımızın Dünya siyasetindeki duruşu ,saygınlığı ve güveni  önemli bir faktör oldu.

Bu sebeple ülkemizin Kasası sağlam . Bizde parada sıkıntı yok. “Elbise yürütür, Para konuşturur.” Bunu çok basit anlayabiliriz. Sokaklarda park edecek. Yer yok. Trafik sıkışık. Her orta kesim ailede  1-2 araç var. Alışveriş merkezleri AVM’ler ful. İnsanlar bir kahveye 7-8 lira verebiliyorlar. Hiç kimse evinde oturmuyor. Herkeste Akıllı telefonlar. Bolluk bereket . Sıkıntı çekenler bana göre sektörel tıkanıklar , şansızlar ,tembel olanlar, işini iyi takip etmeyenler, hatalar yapanlardır diye  Düşünüyorum. Yine bana göre ;Bu referanduma duygusal ve kişisel bakmamalıyız.

Dünya siyasetinde Ülke olarak var olabilmemiz Ve dikkate alınmamız için bu ağır aksak işleyişin değişmesi gerekiyor. Hızlıca karar verip değişimi Ve gelişimi yakalamalıyız. Bu sebeple kişisel kin ve antipatik, sevgisiz anlayışı bırakarak gönül gözümüzü Açmalıyız. Unutmamalıyız ki  “ Değişim gelişim demektir.” Gelişmek istiyorsak değişimden yana Olmalıyız.  Mutlaka oylanacak 18 maddelik pakette her maddeyi herkesin olumlu karşılamasını  beklemiyorum. Benimde aynı rahatsız olduğum maddeler mevcut fakat uygulama da oluşacak Sorunlar o günün koşullarında tamir edilebilir. 

Her ne kadar Mevcut iktidarın, iç politika anlayışını benimsememekle ve desteklememekle beraber; Bence bu Referandum seçimini iç politikada bulunan sorunlardan, şikayet  ve aksamalardan ayrı tutmalıyız. Dünya düzeni şiddetli Dalgalanmalara ve Fırtınalara gebe. Bu durumlara karşı dirençli olmak ve Tepki koyabilecek dinamiklikte ve sağlamlıkta olmalıyız. Yapılacak daha çok işler var.  Ayıklanması gereken kişiler var.  Ülkemiz artık koalisyon Hükümetlerine mahkum olmamalı. Çünkü Büyüyoruz ve gelişiyoruz.

Mevcut düzenin bu gelişmeyi Ve büyümeyi kaldırması ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılaması çok mümkün gözükmüyor. Ülkemiz ve İnsanlarımız daha iyi şartlarda daha mutlu, huzurlu ve güvenli yaşamayı hakkediyor. Ben de herkes gibi emekli olup emekli maaşımı alıp torunlarıma harcamak  istiyorum günleri görmek istiyorum. Bu sebeple Oyum Evet milletimizin vereceği karar benim için doğru karardır. İnanıyorum ki Milletimiz en doğru kararı sandıkta verecektir dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.