SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Erbakan sevdalılarına Abdi İpekçi dar geldi

KÜLTÜR 05.03.2017 - 18:50, Güncelleme: 05.03.2017 - 18:50
 

Erbakan sevdalılarına Abdi İpekçi dar geldi

Eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 6. yılında Erbakan Vakfınca Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen programla anıldı. Abdi ipekçi Arenayı hınca hınç dolduran Erbakan sevdalıları Mücahit Erbakan sloganlarıyla ikinci Erbakan döneminin startını verdiler.

Eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 6. yılında Erbakan Vakfınca düzenlenen programla anıldı. Program öncesi yaklaşık bir ay süren bir tanıtım çalışması yapıldı. İstanbul’un her köşesini Aldanmayan Aldatmayan Erbakan afişleri ile süslendi. Ev sahipliğini Erbakan Vakfı İstanbul şubesinin yaptığı program önce Zeytinburnu şubesi de çok konuşulan bir çalışmaya imza attı. Erbakan Vakfı İstanbul İl yöneticisi Mustafa Dönmez, Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar ve Yönetim kurulu üyeleri Zeytinburnu’nun kapı kapı ev ev gezdiler, program davetiyelerini vatandaşlara ilk elden ilettiler. Zeytinburnu’nun her köşesini bayraklarla süslediler. Program günü ise ev sahibi olarak canla başla çalıştılar. Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen "Aldanmayan ve Aldatmayan, Necmettin Erbakan" adlı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatını ve ideallerini anlattı. Necmettin Erbakan’ın ve davasının yıllarca engellenmek istendiğini ifade eden Erbakan, Erbakan’ın hayatı boyunca güçlüklerle ve engellemelerle mücadelede ettiğini söyledi. Erbakan, "Madem damarımızda milli görüş kanı var, bize yakışmaz geri düşmek bu davadan. Milli görüş hareketini Necmettin Erbakan sonrasında zafere ulaştıracak kurum Erbakan Vakfı'dır. Erbakan’ı anlamak kurtuluşun batıya yönelmekte değil kurtuluşun Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliğinin kurulmasında olmasını bilmektir” dedi. Merhum Erbakan'ın dünden bugüne, bugünden yarını kestirecek ferasete sahip olduğunu aktaran Fatih Erbakan, “Bu feraseti sayesinde dış güçlerin ve dünya Siyonizm'inin planlarını çok önceden kestiren ve buna göre hamle yapabilen bir liderdi. Daha 1990'larda bugün uygulanan Büyük Ortadoğu projesini bizlere anlattı. Aradan 10-15 sene geçtikten sonra dedikleri hepsi birer bire gerçek oldu. Yıllar önce terör örgütlerine asıl desteği Amerikan yönetimi ve İsrail vermektedir dedi, yerden göğe kadar haklı çıktı. 15 Temmuz gecesi bu ülkede kalkışmaya yeltenen grubu daha 20-30 yıl önceden deşifre etti. Bunlar Siyonizm'e asker yetiştiriyorlar dedi. Hepsi çıktı” diye konuştu. KKTC Milletvekili Zorlu Töre de Erbakan’ın Kıbrıs davasına verdiği önemi anlattı. Töre, beraberinde getirdiği KKTC bayrağını Fatih Erbakan'a takdim etti. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise Erbakan’ın İslam dünyasının birlik ve beraberliği için çok emek verdiğini belirterek, Doğu Türkistan, Filistin gibi mazlum coğrafyaları Türk halkına Erbakan’ın öğrettiğini söyledi. İslam dünyasının çeşitli ülkelerinden gelen konuşmacılar da Erbakan'ın hayatı ve onun İslam dünyasına yaptığı hizmetler hakkında konuştu. Erbakan’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin de yapıldığı programda Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın lideri İsmail Haniye katılımcılara Gazze’den video konferans yöntemiyle hitap etti. ZEYTİNBURNU HAEBR GAZETESİ-ÖZEL
Eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 6. yılında Erbakan Vakfınca Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen programla anıldı. Abdi ipekçi Arenayı hınca hınç dolduran Erbakan sevdalıları Mücahit Erbakan sloganlarıyla ikinci Erbakan döneminin startını verdiler.

Eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 6. yılında Erbakan Vakfınca düzenlenen programla anıldı. Program öncesi yaklaşık bir ay süren bir tanıtım çalışması yapıldı. İstanbul’un her köşesini Aldanmayan Aldatmayan Erbakan afişleri ile süslendi. Ev sahipliğini Erbakan Vakfı İstanbul şubesinin yaptığı program önce Zeytinburnu şubesi de çok konuşulan bir çalışmaya imza attı. Erbakan Vakfı İstanbul İl yöneticisi Mustafa Dönmez, Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar ve Yönetim kurulu üyeleri Zeytinburnu’nun kapı kapı ev ev gezdiler, program davetiyelerini vatandaşlara ilk elden ilettiler. Zeytinburnu’nun her köşesini bayraklarla süslediler. Program günü ise ev sahibi olarak canla başla çalıştılar.

Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen "Aldanmayan ve Aldatmayan, Necmettin Erbakan" adlı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatını ve ideallerini anlattı. Necmettin Erbakan’ın ve davasının yıllarca engellenmek istendiğini ifade eden Erbakan, Erbakan’ın hayatı boyunca güçlüklerle ve engellemelerle mücadelede ettiğini söyledi. Erbakan, "Madem damarımızda milli görüş kanı var, bize yakışmaz geri düşmek bu davadan. Milli görüş hareketini Necmettin Erbakan sonrasında zafere ulaştıracak kurum Erbakan Vakfı'dır. Erbakan’ı anlamak kurtuluşun batıya yönelmekte değil kurtuluşun Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliğinin kurulmasında olmasını bilmektir” dedi.

Merhum Erbakan'ın dünden bugüne, bugünden yarını kestirecek ferasete sahip olduğunu aktaran Fatih Erbakan, “Bu feraseti sayesinde dış güçlerin ve dünya Siyonizm'inin planlarını çok önceden kestiren ve buna göre hamle yapabilen bir liderdi. Daha 1990'larda bugün uygulanan Büyük Ortadoğu projesini bizlere anlattı. Aradan 10-15 sene geçtikten sonra dedikleri hepsi birer bire gerçek oldu. Yıllar önce terör örgütlerine asıl desteği Amerikan yönetimi ve İsrail vermektedir dedi, yerden göğe kadar haklı çıktı. 15 Temmuz gecesi bu ülkede kalkışmaya yeltenen grubu daha 20-30 yıl önceden deşifre etti. Bunlar Siyonizm'e asker yetiştiriyorlar dedi. Hepsi çıktı” diye konuştu. KKTC Milletvekili Zorlu Töre de Erbakan’ın Kıbrıs davasına verdiği önemi anlattı. Töre, beraberinde getirdiği KKTC bayrağını Fatih Erbakan'a takdim etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise Erbakan’ın İslam dünyasının birlik ve beraberliği için çok emek verdiğini belirterek, Doğu Türkistan, Filistin gibi mazlum coğrafyaları Türk halkına Erbakan’ın öğrettiğini söyledi. İslam dünyasının çeşitli ülkelerinden gelen konuşmacılar da Erbakan'ın hayatı ve onun İslam dünyasına yaptığı hizmetler hakkında konuştu. Erbakan’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin de yapıldığı programda Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın lideri İsmail Haniye katılımcılara Gazze’den video konferans yöntemiyle hitap etti.

ZEYTİNBURNU HAEBR GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.