SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Erbakan Hocayı Unutmadı

KÜLTÜR 28.02.2016 - 11:13, Güncelleme: 28.02.2016 - 11:13
 

AK Parti Erbakan Hocayı Unutmadı

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver, İstanbul ilçe Belediye Başkanları ve AK Parti Teşkilatları merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ı vefatının 5.sene-i devriyesinde Zeytinburnu’ndaki kabri başında andı.

Merkezefendi Camii'nde namaz kılan grup ardından Necmettin Erbakan'ın kabri başına gitti. Dualarla anılan Erbakan için kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde Cihannüma Derneğinin koordine ettiği  konferansa geçilerek Merhum Erbakan ömrü boyuncu verdiği mücadele ile anıldı. Erbakan'ın siyaset hayatına şahit olan yol arkadaşları Erbakan'a ve ona inanlara yapılan zulümleri de hatırlattı. Sinevizyon gösterisiyle Erbakan'ın hayatı bir kez daha hatırlatıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ve Esenler Belediye Başkanı yaptıkları konuşmada, Erbakan'ın vermiş olduğu nasihatleri unutmadıklarını mücadelesini örnek aldıklarını söyledi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Bugün siyasetçi olabilmiş, devletime milletime hizmet edebilmişsem, Merhum Erbakan Hocanın sayesindedir." Diyerek verilen mücadelenin ve çekilen zorlukları hatırlatarak Erbakan'ın mücadeleci yönünü örnek aldıklarını söyledi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Hayat İman ve Cihat derdi. Rabbim bütün insanlara böyle anılmayı nasip etsin. Rahmetli Erbakan Hocamız dünyanın her yerine iyiliği götürme heyecanını aktarıyordu. Erbakan'ın ümmet anlayışı örnek almamız gereken bir anlayıştır. Erbakan Hoca bütün ümmetin lideri olabilmiş bizim değil herkesin hocası olmuştur. İdealleri geleceğe taşımak ve öncelikle geçmişi bilmek gerekir. İnanın bana Türkiye ile niye bu kadar mücadele ediliyoruz bir kez daha sormamız gerekir. Bu ülke ümmeti tekrar ayağa kaldırma gücü olan tek ülkedir." Program marşlarla ve fotoğraf çekimi ile sonlandı. Programın ardından İl Başkanı Selim Temurci, İlçe Belediye Başkanları AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkanları misafir etti. Meyve ikramı yapıldı. İl Başkanı Selim Temurci Başkan Ünver’den teşkilatın yürüttüğü programlar hakkında bilgi aldı ve ardından Zeytinburnu’ndan ayrıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver, İstanbul ilçe Belediye Başkanları ve AK Parti Teşkilatları merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan'ı vefatının 5.sene-i devriyesinde Zeytinburnu’ndaki kabri başında andı.

Merkezefendi Camii'nde namaz kılan grup ardından Necmettin Erbakan'ın kabri başına gitti. Dualarla anılan Erbakan için kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde Cihannüma Derneğinin koordine ettiği  konferansa geçilerek Merhum Erbakan ömrü boyuncu verdiği mücadele ile anıldı. Erbakan'ın siyaset hayatına şahit olan yol arkadaşları Erbakan'a ve ona inanlara yapılan zulümleri de hatırlattı. Sinevizyon gösterisiyle Erbakan'ın hayatı bir kez daha hatırlatıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ve Esenler Belediye Başkanı yaptıkları konuşmada, Erbakan'ın vermiş olduğu nasihatleri unutmadıklarını mücadelesini örnek aldıklarını söyledi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Bugün siyasetçi olabilmiş, devletime milletime hizmet edebilmişsem, Merhum Erbakan Hocanın sayesindedir." Diyerek verilen mücadelenin ve çekilen zorlukları hatırlatarak Erbakan'ın mücadeleci yönünü örnek aldıklarını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Hayat İman ve Cihat derdi. Rabbim bütün insanlara böyle anılmayı nasip etsin. Rahmetli Erbakan Hocamız dünyanın her yerine iyiliği götürme heyecanını aktarıyordu. Erbakan'ın ümmet anlayışı örnek almamız gereken bir anlayıştır. Erbakan Hoca bütün ümmetin lideri olabilmiş bizim değil herkesin hocası olmuştur. İdealleri geleceğe taşımak ve öncelikle geçmişi bilmek gerekir. İnanın bana Türkiye ile niye bu kadar mücadele ediliyoruz bir kez daha sormamız gerekir. Bu ülke ümmeti tekrar ayağa kaldırma gücü olan tek ülkedir." Program marşlarla ve fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Programın ardından İl Başkanı Selim Temurci, İlçe Belediye Başkanları AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkanları misafir etti. Meyve ikramı yapıldı. İl Başkanı Selim Temurci Başkan Ünver’den teşkilatın yürüttüğü programlar hakkında bilgi aldı ve ardından Zeytinburnu’ndan ayrıldı.

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.