SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

KÜLTÜR 23.02.2016 - 08:51, Güncelleme: 23.02.2016 - 08:51
 

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Zeytinburnu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, 2016/2 sayılı toplantıyı Cemal Merdan’ın başkanlığında Kent Konseyi Ofisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu’na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verildi.

Zeytinburnu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, 2016/2 sayılı toplantıyı Cemal Merdan’ın başkanlığında Kent Konseyi Ofisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Demirel, Belediye Meclis Üyesi Yunus Gülmek ve yerel  gazeteci Mehmet Alpay da iştirak etti. Kurul üyeleri Sami Ünlü, Cenap Altıok, Yakup Hayırlıoğlu, Perihan Bana, Sema Murat, Ali Faik Biçer, Vehbi Bodur, Serap Uncular, Seyit Ahmet Sözen, Saadettin Sökmen, Ahmet Coşkun, Yavuz Tekçe, Taha Bozkurt ve Mehmet Ateş de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı. Kent Konseyi Başkanı Cemal Merdan’ın açılış konuşmasından sonra Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ateş’in gündeme dair bilgi sunduğu toplantıda, WLAD işbirliği ile yapılacak olan toplantı konusu da değerlendirildi. Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban Zeytinburnu için yapılacak faydalı çalışmalara bu güne kadar hep destek olduğunu ve bundan sonra da destek olacağını belirtti. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAKUP HAYIRLIOĞLU’NA VEDA Toplantıda ayrıca yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu’na yürütme kurulu üyesi olarak bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verildi. Gündemle ilgili söz alan Başkan Yardımcısı Gönül Demirel ise Hayırlıoğlu’na, ilçe eğitimine verdiği hizmet ve belediye ile sağladığı uyum nedeniyle duydukları memnuniyeti iletti. Duygu dolu anların yaşandığı konuşmada söz alan Hayırlıoğlu Zeytinburnu’nda çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Bu ilçeye gelmeden evvel tahmin edemediğim pek çok şeyin geldikten sonra iyi örnek olarak uygulandığını gördüm. Tayin olduğum günden itibaren herkesten sıcak ilgi gördüm.” diyerek herkese teşekkür etti.
Zeytinburnu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, 2016/2 sayılı toplantıyı Cemal Merdan’ın başkanlığında Kent Konseyi Ofisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu’na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verildi.

Zeytinburnu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, 2016/2 sayılı toplantıyı Cemal Merdan’ın başkanlığında Kent Konseyi Ofisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Demirel, Belediye Meclis Üyesi Yunus Gülmek ve yerel  gazeteci Mehmet Alpay da iştirak etti. Kurul üyeleri Sami Ünlü, Cenap Altıok, Yakup Hayırlıoğlu, Perihan Bana, Sema Murat, Ali Faik Biçer, Vehbi Bodur, Serap Uncular, Seyit Ahmet Sözen, Saadettin Sökmen, Ahmet Coşkun, Yavuz Tekçe, Taha Bozkurt ve Mehmet Ateş de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.

Kent Konseyi Başkanı Cemal Merdan’ın açılış konuşmasından sonra Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ateş’in gündeme dair bilgi sunduğu toplantıda, WLAD işbirliği ile yapılacak olan toplantı konusu da değerlendirildi. Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban Zeytinburnu için yapılacak faydalı çalışmalara bu güne kadar hep destek olduğunu ve bundan sonra da destek olacağını belirtti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAKUP HAYIRLIOĞLU’NA VEDA

Toplantıda ayrıca yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu’na yürütme kurulu üyesi olarak bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verildi. Gündemle ilgili söz alan Başkan Yardımcısı Gönül Demirel ise Hayırlıoğlu’na, ilçe eğitimine verdiği hizmet ve belediye ile sağladığı uyum nedeniyle duydukları memnuniyeti iletti. Duygu dolu anların yaşandığı konuşmada söz alan Hayırlıoğlu Zeytinburnu’nda çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Bu ilçeye gelmeden evvel tahmin edemediğim pek çok şeyin geldikten sonra iyi örnek olarak uygulandığını gördüm. Tayin olduğum günden itibaren herkesten sıcak ilgi gördüm.” diyerek herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.