SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvi Spor kulüp Başkanı Yahya Dediş istifa etti

KÜLTÜR 20.02.2016 - 12:34, Güncelleme: 20.02.2016 - 12:34
 

Selvi Spor kulüp Başkanı Yahya Dediş istifa etti

Üç Dönemdir Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanlığını görevi yürüten Başkan Yahya Dediş yaptığı basın açıklaması ile görevinden istifa etti. Başkan Dediş Gazetemize ise kısa bir açıklama yaptı..

Kendini amatör spora adayan her daim spor ve sporcunun, STK’ların yanında yer alan adam gibi adam başarılı işadamı Yahya Dediş, Selvi spor kulüp Başkanlığından istifa etti. Benim kimseye kırgınlığım yok diyen Başkan Yahya Dediş istifasını sunmadan önce Hoca ve Futbolcuları da makamına davet ederek ödemelerini yapı ve helalliklerini aldı. Çanta kulüp olarak devraldığı Selvi Spor’u İstanbul Amatör Kulüpleri arasında kurumsallığı ile saygın bir yere getiren Başkan Dediş yoğun iş temposu ve sağlığından dolayı bu istifa kararını aldı. Maddi olarak Selvi spor her daim büyük katkı veren Başkan Dediş ve elimden geleni fazlası ile yaptım. Geçen yıl bazı talihsizliklerden dolayı BAL’ın kapsından döndük. Olmadı mı olmuyor. Amacım gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmekti. Bu hizmeti Başkan olarak bugüne kadar yaptığıma inanıyorum. Bundan sonra da işadamı olarak çocuklarımızın yanındayım. Benden bu bayrağı devralıp Selvi sporumu çok daha iyi yerlere götürecek arkadaşlarımın olduğunu biliyorum dedi. İşte Başkan Yahya Dediş’in yönetime sunduğu istifa metni.. Yönetim Kurulu ve Üyelerin Dikkatine, Büyük bir onurla Üç Dönemdir yürütmüş olduğum Selvi Spor Kulübü Başkanı olarak, bugüne kadar birlikte çalışmış olduğum Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Selvi Spor Kulübü üyelerine ve tüm spor camiasına öncelikle saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Çanta Kulüp olarak aldığımız ve Kurumsallaşması için büyük mücadele verdiğimiz ve İstanbul’un en kurumsal Kulüplerinden biri haline getirdiğimiz Selvi Spor’da ki Kulüp Başkanlığı görevimden 18.02.2016 Tarihi itibariyle hiç bir sorumluluğum olmamak kaydıyla istifa ediyorum. Bugüne kadar görev yaptığım yönetim kurulu ve üyelerden, istem dışı kırgınlık yaşamış olduğum sporsever dostlarımdan özürlerimi bir borç bilir, Spor camiasındaki tüm arkadaşlarıma başarılarının devamını dilerim.  Çocuklarımıza, Gençlerimize hizmet etmek onları spor ile buluşturmak ve başarılarını görmek benim her zaman en büyük arzum ve isteğim oldu. Bunun için bugüne kadar çok yoğun iş tempoma rağmen maddi hiçbir hesap yamadan futbolun ve futbolcunun yanında oldum. Gençlerimizin spor ile buluşması topluma faydalı bireyler olmaları, bu başarılarını da futbol ile gerçekleştirmeleri için mücadele ettim ve katkı sundum. Fakat geldiğim noktada sağlık nedenlerimden ve iş yoğunluğumdan dolayı Kulübümüze çok zaman ayırmadığımı düşünüyorum. Bu nedenle Başkanlık görevimden ayrılıyorum.  Artık bir Selvi spor taraftarı ve destekçisi olarak her daim kulübümüzün yanındayım. Temenni ediyorum ki Bizden sonra kulübümüzü çok daha iyi yerlere taşıyacak yöneticilerimiz kulübümüze sahip çıkacaklardır. Rabbim Amatör spora destek veren tümü yöneticilerimizin yardımcısı olsun… ALKA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAHYA DEDİŞ..  
Üç Dönemdir Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanlığını görevi yürüten Başkan Yahya Dediş yaptığı basın açıklaması ile görevinden istifa etti. Başkan Dediş Gazetemize ise kısa bir açıklama yaptı..

Kendini amatör spora adayan her daim spor ve sporcunun, STK’ların yanında yer alan adam gibi adam başarılı işadamı Yahya Dediş, Selvi spor kulüp Başkanlığından istifa etti. Benim kimseye kırgınlığım yok diyen Başkan Yahya Dediş istifasını sunmadan önce Hoca ve Futbolcuları da makamına davet ederek ödemelerini yapı ve helalliklerini aldı.

Çanta kulüp olarak devraldığı Selvi Spor’u İstanbul Amatör Kulüpleri arasında kurumsallığı ile saygın bir yere getiren Başkan Dediş yoğun iş temposu ve sağlığından dolayı bu istifa kararını aldı. Maddi olarak Selvi spor her daim büyük katkı veren Başkan Dediş ve elimden geleni fazlası ile yaptım.

Geçen yıl bazı talihsizliklerden dolayı BAL’ın kapsından döndük. Olmadı mı olmuyor. Amacım gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmekti. Bu hizmeti Başkan olarak bugüne kadar yaptığıma inanıyorum. Bundan sonra da işadamı olarak çocuklarımızın yanındayım. Benden bu bayrağı devralıp Selvi sporumu çok daha iyi yerlere götürecek arkadaşlarımın olduğunu biliyorum dedi.

İşte Başkan Yahya Dediş’in yönetime sunduğu istifa metni..

Yönetim Kurulu ve Üyelerin Dikkatine, Büyük bir onurla Üç Dönemdir yürütmüş olduğum Selvi Spor Kulübü Başkanı olarak, bugüne kadar birlikte çalışmış olduğum Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Selvi Spor Kulübü üyelerine ve tüm spor camiasına öncelikle saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Çanta Kulüp olarak aldığımız ve Kurumsallaşması için büyük mücadele verdiğimiz ve İstanbul’un en kurumsal Kulüplerinden biri haline getirdiğimiz Selvi Spor’da ki Kulüp Başkanlığı görevimden 18.02.2016 Tarihi itibariyle hiç bir sorumluluğum olmamak kaydıyla istifa ediyorum.
Bugüne kadar görev yaptığım yönetim kurulu ve üyelerden, istem dışı kırgınlık yaşamış olduğum sporsever dostlarımdan özürlerimi bir borç bilir, Spor camiasındaki tüm arkadaşlarıma başarılarının devamını dilerim.  Çocuklarımıza, Gençlerimize hizmet etmek onları spor ile buluşturmak ve başarılarını görmek benim her zaman en büyük arzum ve isteğim oldu. Bunun için bugüne kadar çok yoğun iş tempoma rağmen maddi hiçbir hesap yamadan futbolun ve futbolcunun yanında oldum. Gençlerimizin spor ile buluşması topluma faydalı bireyler olmaları, bu başarılarını da futbol ile gerçekleştirmeleri için mücadele ettim ve katkı sundum.

Fakat geldiğim noktada sağlık nedenlerimden ve iş yoğunluğumdan dolayı Kulübümüze çok zaman ayırmadığımı düşünüyorum. Bu nedenle Başkanlık görevimden ayrılıyorum.  Artık bir Selvi spor taraftarı ve destekçisi olarak her daim kulübümüzün yanındayım. Temenni ediyorum ki Bizden sonra kulübümüzü çok daha iyi yerlere taşıyacak yöneticilerimiz kulübümüze sahip çıkacaklardır. Rabbim Amatör spora destek veren tümü yöneticilerimizin yardımcısı olsun…

ALKA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAHYA DEDİŞ..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.