SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kızılay Zeytinburnu Şubesinin yeni Başkanı Ravi Kasap

KÜLTÜR 18.02.2016 - 09:43, Güncelleme: 18.02.2016 - 09:43
 

Kızılay Zeytinburnu Şubesinin yeni Başkanı Ravi Kasap

Kızılay Zeytinburnu Şubesi olağan Genel Kurulunu yaptı. Uzun bir süredir Başkanlık görevinde bulunan ilçemizin başarılı işadamı Remzi Yılmaz görevini devretti.

Ülkemizin en gözde Kuruluşlarından biri olan Kızılay’ın Zeytinburnu Şubesinde olağan genel kurulu heyecanı vardı. Uzun yıllardır Kızılay Zeytinburnu Şubesinin Başkanlık görevini yürüten Hayırsever işadamı Remzi Yılmaz görevi kendi isteğiyle devretti. Kongrede göreve Zeytinburnu Belediyesinin Eski Başkan Yardımcılarından Ravi Kasap oy birliği ile getirildi. Ravi Kasap kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında bu görevi bugüne kadar layıkı ile yerine getiren Remzi Yılmaz ve Yönetiminde görev yapan herkese teşekkür ederek başladı. Kasap bundan sonra devraldıkları bayrağı daha güzel bir yere getirmek için Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çalışacağız dedi. Kongrede söz alan Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Kasap, Kızılay’da görev almak farklı bir duygudur. Babamın böyle bir göreve oy birliği ile getirilmesi güzel bir duygu. Başta Yeni Başkan Babam Ravi Kasap ve tüm yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi. Kızılay Zeytinburnu Şubesinin Yeni Yönetimi: Başkan Ravi Kasap, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdoğan Biberoğlu, Metin Develi, Ayşe Arda, Orhan Kurumehmetoğlu, Ömer Yıldız, Mustafa Baykan, Fahrettin Aydemir, Mustafa İbrahimoğlu, ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Kızılay Zeytinburnu Şubesi olağan Genel Kurulunu yaptı. Uzun bir süredir Başkanlık görevinde bulunan ilçemizin başarılı işadamı Remzi Yılmaz görevini devretti.

Ülkemizin en gözde Kuruluşlarından biri olan Kızılay’ın Zeytinburnu Şubesinde olağan genel kurulu heyecanı vardı. Uzun yıllardır Kızılay Zeytinburnu Şubesinin Başkanlık görevini yürüten Hayırsever işadamı Remzi Yılmaz görevi kendi isteğiyle devretti. Kongrede göreve Zeytinburnu Belediyesinin Eski Başkan Yardımcılarından Ravi Kasap oy birliği ile getirildi. Ravi Kasap kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında bu görevi bugüne kadar layıkı ile yerine getiren Remzi Yılmaz ve Yönetiminde görev yapan herkese teşekkür ederek başladı. Kasap bundan sonra devraldıkları bayrağı daha güzel bir yere getirmek için Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çalışacağız dedi.

Kongrede söz alan Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Kasap, Kızılay’da görev almak farklı bir duygudur. Babamın böyle bir göreve oy birliği ile getirilmesi güzel bir duygu. Başta Yeni Başkan Babam Ravi Kasap ve tüm yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Kızılay Zeytinburnu Şubesinin Yeni Yönetimi: Başkan Ravi Kasap, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdoğan Biberoğlu, Metin Develi, Ayşe Arda, Orhan Kurumehmetoğlu, Ömer Yıldız, Mustafa Baykan, Fahrettin Aydemir, Mustafa İbrahimoğlu,

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.