SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor 2.Amatöre düştü

13.02.2016 - 21:19, Güncelleme: 13.02.2016 - 21:19
 

Zaferspor 2.Amatöre düştü

Birinci Amatör Kümedeki Renkli temsilcimiz Zafer spor aldığı 2 Hükmen Mağlubiyet kararının ardından küme düşmesi kesinleşti.

Olayla ilgili açıklama yapan  Zaferspor Başkanı Cengiz Zafer, yaşanan olayla ilgili sitemize açıklamada bulundu. Cengiz Zafer yaptığı açıklamada "TFF'nin verdiği iki hükmen mağlubiyet kararını görünce şaşırdık. 1863 Boğaziçi ve Okmeydanı Fetih müsabakalarında Hasan Akpınar isimli oyuncumuzu oynattık. Oyuncumuzun ceza aldığı müsabakada herhangi bir kırmızı kart olayı da olmamıştı. Hakemin yada saha komiserinin de bize herhangi bir uyarısı olmadı. Bir kırmızı kart olayı yada maçlarımızda herhangi bir olay yaşamadığımız içinde TFF sitesine bakma ihtiyacı duymadık. Maçın hakemi arkadaşımız da günlük hayattan da tanıdığımız bir kardeşimizdir" Dikkatsizlik Pahalıya Mal Oldu "Oyuncuma da bu cezadan sonra hakeme yönelik gözümüzden kaçan bir söz veya hareketi olup olmadığını sorduğumda, cevabı ise "Seni Allah'a havale ediyorum" lafından başka bir söz söylemediğini belirtti. Oyuncumuzun cezalı olduğunu fark etsek veyahut bilsek, Disiplin Kuruluna da oyuncumuzla beraber gidip, gerekli izahatı yapardık. Dikkatsizliğimizin kurbanı da olduk diyebiliriz. Ortada bizim yapmış olduğumuz bir hata, bu hatanın sonucunda da çekeceğimiz bir ceza var. Kurallar ne söylüyorsa o şekilde de cezamızı aldık. Kuralların getireceği sonuçlar doğrultusunda da çalışmalarımıza yine devam edeceğiz. Gençlerimize spor yaptıracağız" Hata Bende "Kötü sonuçlar veya yapılan hataların 1.Sorumlusu Kulüp Başkanı olarak bana aittir. Gerek Teknik Kadro, gerekse oyuncu seçimindeki her yanlış benim sorumluluğumda. Belki de kulübümü iyi yönetemedim. Küme düşmeseydik aslında 1.Amatör Lig için kazanç olabilirdik. Sağlık olsun demekten başka çaremiz yok. Bir sezonu daha sakatlıksız, kazasız, belasız, kavga dövüş olaylarını yaşamadan centilmence tamamlamanın sevinci, yine de bizi mutlu etmeye yetiyor" Grubun Kaderiyle Oynadık "Centilmen, sadece spor yapıp gençlere bir şeyler verme anlayışımızla 2.Amatör Ligde mücadelemizi yine aynı şekilde sürdüreceğiz. Tüm camiamızdan yaptığımız ufak ama bedeli büyük hatadan dolayı özür dileriz. Bir nevi hem kendimizin hemde rakiplerimizin kaderi ile de oynadık. Belki Bayrampaşa Demirspor ligde kalmayı garantileyince, başlayan 2.Amatör Lig için oyuncularını, bu ligdeki ekiplere gönderdi ve bizim yüzümüzden zor duruma düştüler. Yaptığımız hatanın zaten bedelini çektik, ancak bizim yüzümüzden zor durumda kalan takımlar içinde vicdanen sorumluluk altına girdik. Yaptığımız cezalı oyuncu oynatma olayının sadece bir hata olduğunun, herhangi bir kasıt olmadığının bilinmesini tüm kamuoyundan rica ederim" dedi. YEREL FUTBOL-MELİH ÖZTÜRK
Birinci Amatör Kümedeki Renkli temsilcimiz Zafer spor aldığı 2 Hükmen Mağlubiyet kararının ardından küme düşmesi kesinleşti.

Olayla ilgili açıklama yapan  Zaferspor Başkanı Cengiz Zafer, yaşanan olayla ilgili sitemize açıklamada bulundu. Cengiz Zafer yaptığı açıklamada "TFF'nin verdiği iki hükmen mağlubiyet kararını görünce şaşırdık. 1863 Boğaziçi ve Okmeydanı Fetih müsabakalarında Hasan Akpınar isimli oyuncumuzu oynattık. Oyuncumuzun ceza aldığı müsabakada herhangi bir kırmızı kart olayı da olmamıştı. Hakemin yada saha komiserinin de bize herhangi bir uyarısı olmadı. Bir kırmızı kart olayı yada maçlarımızda herhangi bir olay yaşamadığımız içinde TFF sitesine bakma ihtiyacı duymadık. Maçın hakemi arkadaşımız da günlük hayattan da tanıdığımız bir kardeşimizdir"

Dikkatsizlik Pahalıya Mal Oldu

"Oyuncuma da bu cezadan sonra hakeme yönelik gözümüzden kaçan bir söz veya hareketi olup olmadığını sorduğumda, cevabı ise "Seni Allah'a havale ediyorum" lafından başka bir söz söylemediğini belirtti. Oyuncumuzun cezalı olduğunu fark etsek veyahut bilsek, Disiplin Kuruluna da oyuncumuzla beraber gidip, gerekli izahatı yapardık. Dikkatsizliğimizin kurbanı da olduk diyebiliriz. Ortada bizim yapmış olduğumuz bir hata, bu hatanın sonucunda da çekeceğimiz bir ceza var. Kurallar ne söylüyorsa o şekilde de cezamızı aldık. Kuralların getireceği sonuçlar doğrultusunda da çalışmalarımıza yine devam edeceğiz. Gençlerimize spor yaptıracağız"

Hata Bende

"Kötü sonuçlar veya yapılan hataların 1.Sorumlusu Kulüp Başkanı olarak bana aittir. Gerek Teknik Kadro, gerekse oyuncu seçimindeki her yanlış benim sorumluluğumda. Belki de kulübümü iyi yönetemedim. Küme düşmeseydik aslında 1.Amatör Lig için kazanç olabilirdik. Sağlık olsun demekten başka çaremiz yok. Bir sezonu daha sakatlıksız, kazasız, belasız, kavga dövüş olaylarını yaşamadan centilmence tamamlamanın sevinci, yine de bizi mutlu etmeye yetiyor"

Grubun Kaderiyle Oynadık

"Centilmen, sadece spor yapıp gençlere bir şeyler verme anlayışımızla 2.Amatör Ligde mücadelemizi yine aynı şekilde sürdüreceğiz. Tüm camiamızdan yaptığımız ufak ama bedeli büyük hatadan dolayı özür dileriz. Bir nevi hem kendimizin hemde rakiplerimizin kaderi ile de oynadık. Belki Bayrampaşa Demirspor ligde kalmayı garantileyince, başlayan 2.Amatör Lig için oyuncularını, bu ligdeki ekiplere gönderdi ve bizim yüzümüzden zor duruma düştüler. Yaptığımız hatanın zaten bedelini çektik, ancak bizim yüzümüzden zor durumda kalan takımlar içinde vicdanen sorumluluk altına girdik. Yaptığımız cezalı oyuncu oynatma olayının sadece bir hata olduğunun, herhangi bir kasıt olmadığının bilinmesini tüm kamuoyundan rica ederim" dedi.

YEREL FUTBOL-MELİH ÖZTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.