SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şeref Güniz Hocadan Amatörlere İftar

03.07.2015 - 10:33, Güncelleme: 03.07.2015 - 10:33
 

Şeref Güniz Hocadan Amatörlere İftar

Zeytinburnu’nda Profesyonel ve Amatör Futbola uzun yıllardır hizmet eden Şeref Günizİ Hoca Amatör Kulüp Başkanlarına iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Amatör Futbol camiası iftar programında bir araya geldi. Profesyonel ve Amatör Futbola uzun yıllardır hizmet eden Şeref Günizİ Hoca Amatör Kulüp Başkanlarını aynı iftar masasında buluşturdu. İftara Zeytinburnu’nun değişik Camilerinden görev yapan İmamları da misafir olarak davet edildi. Hoş sohbet ortamında geçen iftar programın konukları Kulüp Başkanları olunca sohbet konusunda futbol, amatör futbolun sorunları ve yeni sezondaki kriterler oldu. İftar Programına Yenidoğan Güneş spor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyet spor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zafer spor takımlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Şeref Günizİ Hoca iftar programında kısa bir konuşma yaptı.’’ İftar davetimize icabet eden Kulüp Başkanlarıma, Cami Hocalarımıza, İftar vesilesi ile İstanbul’da Amatör Futbola en büyük desteği veren Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın’a teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet şefkat ve bereket ayıdır. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Sizler hiçbir beklenti içinde olmadan hem cebinizden hem de zamanınızda fedakarlık ederek sadece ahlaklı ve sporcu gençleriminiz yetişmesi için büyük gayret gösteren örnek insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun. Şimdiden Ramazan bayramınız mübarek olsun dedi.’’ Şeref Günizİ Hocanın kısa konuşmasının ardından okundan Kuran-ı Kerim Tilavetinin ve yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı ve kazasız belasız dostluk içinde bir sezon temennisinde bulunuldu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Zeytinburnu’nda Profesyonel ve Amatör Futbola uzun yıllardır hizmet eden Şeref Günizİ Hoca Amatör Kulüp Başkanlarına iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Amatör Futbol camiası iftar programında bir araya geldi. Profesyonel ve Amatör Futbola uzun yıllardır hizmet eden Şeref Günizİ Hoca Amatör Kulüp Başkanlarını aynı iftar masasında buluşturdu. İftara Zeytinburnu’nun değişik Camilerinden görev yapan İmamları da misafir olarak davet edildi. Hoş sohbet ortamında geçen iftar programın konukları Kulüp Başkanları olunca sohbet konusunda futbol, amatör futbolun sorunları ve yeni sezondaki kriterler oldu. İftar Programına Yenidoğan Güneş spor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyet spor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zafer spor takımlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Şeref Günizİ Hoca iftar programında kısa bir konuşma yaptı.’’ İftar davetimize icabet eden Kulüp Başkanlarıma, Cami Hocalarımıza, İftar vesilesi ile İstanbul’da Amatör Futbola en büyük desteği veren Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın’a teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet şefkat ve bereket ayıdır. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Sizler hiçbir beklenti içinde olmadan hem cebinizden hem de zamanınızda fedakarlık ederek sadece ahlaklı ve sporcu gençleriminiz yetişmesi için büyük gayret gösteren örnek insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun. Şimdiden Ramazan bayramınız mübarek olsun dedi.’’

Şeref Günizİ Hocanın kısa konuşmasının ardından okundan Kuran-ı Kerim Tilavetinin ve yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı ve kazasız belasız dostluk içinde bir sezon temennisinde bulunuldu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.