SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz'de Mahalleli Ayaklandı

KÜLTÜR 27.06.2015 - 14:14, Güncelleme: 27.06.2015 - 14:14
 

Telsiz'de Mahalleli Ayaklandı

Telsiz Mahallesinde müteahhit hafriyat alımı ve temel atma esnasındaki iş bilmezliği Mahalleliyi isyan ettirdi.

Telsiz Mahallesi 69/1 sokakta müteahitin gerekli önlemleri almadan hafriyat çalışması yapması tehlike oluşturdu. Hafriyat alımı ve temel atmada esnasında üç kez doğal gaz borusu patlatan elektrik, telefon ve internet hatlarına zarar veren inşaat çalışılanları mahalleliyi isyan ettirdi. Zeytinburnu Belediyesi yetkililerini aradıklarını ve her defasında gelerek inşaatı mühürlediklerini ardından inşaatın yine devam ettiğini ve yine patlamalar olduğu söyleyen Mahalle sakinleri iftar saatine kısa bir süre kalan yaşanan patlamanın ardından sokağa çıktı ve inşaatın önünde eylem yaptı. Çalışanlara tepki gösteren Mahalleyi üç kez patlamanın eşiğinden dönüldüğün ve yetkilerin buna niçin dur demediklerini dile getirdiler. Son yaşanan patlamanın ardından Belediye yetkileri ve İGDAŞ görevlileri olay yerine gelerek incelmelerde bulundular gaz ölçümü yaptılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Telsiz Mahallesinde müteahhit hafriyat alımı ve temel atma esnasındaki iş bilmezliği Mahalleliyi isyan ettirdi.

Telsiz Mahallesi 69/1 sokakta müteahitin gerekli önlemleri almadan hafriyat çalışması yapması tehlike oluşturdu. Hafriyat alımı ve temel atmada esnasında üç kez doğal gaz borusu patlatan elektrik, telefon ve internet hatlarına zarar veren inşaat çalışılanları mahalleliyi isyan ettirdi.

Zeytinburnu Belediyesi yetkililerini aradıklarını ve her defasında gelerek inşaatı mühürlediklerini ardından inşaatın yine devam ettiğini ve yine patlamalar olduğu söyleyen Mahalle sakinleri iftar saatine kısa bir süre kalan yaşanan patlamanın ardından sokağa çıktı ve inşaatın önünde eylem yaptı. Çalışanlara tepki gösteren Mahalleyi üç kez patlamanın eşiğinden dönüldüğün ve yetkilerin buna niçin dur demediklerini dile getirdiler. Son yaşanan patlamanın ardından Belediye yetkileri ve İGDAŞ görevlileri olay yerine gelerek incelmelerde bulundular gaz ölçümü yaptılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.