SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi Madde Bağımlılığına Karşı Harekete Geçti

KÜLTÜR 26.06.2015 - 14:24, Güncelleme: 26.06.2015 - 14:24
 

Zeytinburnu Belediyesi Madde Bağımlılığına Karşı Harekete Geçti

Gençleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek, madde kullanımının zararlarını anlatmak ve uyuşturucu maddelere karşı toplumun dikkatini çekmek amacıyla başlatılan “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesi, Şişli Camii önünden başlayan yürüyüşle start aldı.

İstanbul Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, İl Halk Sağlığı, İBB, Yeşilay, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesine, sivil toplum kuruluşları, kanat önderleri ve birçok ünlü sanatçı destek verdi. Şişli Camii önünden başlayan yürüyüşle start alan proje, Cevahir AVM’ye kadar İBB Kent Orkestrası eşliğinde devam etti. Zeytinburnu Belediyesi’nin destek verdiği “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesindeki amaç; Madde bağımlılığına ve bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarına karşı gençlerin dikkatini çekmek. #Gerçekleriöğrenin hashtag’i ile uyuşturucu maddeleriyle ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek ve toplumda madde bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan projeye destek veren isimler arasında Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ceyhun Yılmaz ve Esra Erol gibi ünlü isimler de yer aldı. İl Vali Yardımcısı ve diğer kurum yetkililerinin katıldığı orkestra eşliğindeki yürüyüş Şişli Camii önünden başlayıp, Cevahir AVM önünde son buldu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Gençleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek, madde kullanımının zararlarını anlatmak ve uyuşturucu maddelere karşı toplumun dikkatini çekmek amacıyla başlatılan “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesi, Şişli Camii önünden başlayan yürüyüşle start aldı.

İstanbul Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, İl Halk Sağlığı, İBB, Yeşilay, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesine, sivil toplum kuruluşları, kanat önderleri ve birçok ünlü sanatçı destek verdi. Şişli Camii önünden başlayan yürüyüşle start alan proje, Cevahir AVM’ye kadar İBB Kent Orkestrası eşliğinde devam etti.

Zeytinburnu Belediyesi’nin destek verdiği “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesindeki amaç; Madde bağımlılığına ve bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarına karşı gençlerin dikkatini çekmek.

#Gerçekleriöğrenin hashtag’i ile uyuşturucu maddeleriyle ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek ve toplumda madde bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan projeye destek veren isimler arasında Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ceyhun Yılmaz ve Esra Erol gibi ünlü isimler de yer aldı.

İl Vali Yardımcısı ve diğer kurum yetkililerinin katıldığı orkestra eşliğindeki yürüyüş Şişli Camii önünden başlayıp, Cevahir AVM önünde son buldu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.