SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Birinci Dönem Meclis Üyesi Yüksel Temür Vefat Etti

KÜLTÜR 20.06.2015 - 09:51, Güncelleme: 20.06.2015 - 09:51
 

Birinci Dönem Meclis Üyesi Yüksel Temür Vefat Etti

Zeytinburnu Belediyesi 1. Dönem Anavatan Partisi Meclis Üyelerinden olan Beştelsiz Mahallesi sakini ve Giresun eşrafından, Yüksel Kırtasiye’nin sahibi Yüksel Temür vefat etti

1984 yılından Belediyelerin ilçelere bölünmesi ile birlikte yerel belediyeler oluşturulmuştu. Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nı da o dönemde 24.000 oy ve 21 Meclis Üyesi ile birlikte Anavatan Partisi’nden Dr. Muzaffer ÇAVUŞOĞLU kazanmıştı. Giresun eşrafından ve Beştelsiz Mahallesi 4 Yol sakinlerinden olan Yüksel Temür’de 21 ANAP’lı meclis üyesinden biri olmuştu. İkamet ettiği mahallede ve çevrelerinde sevilen bir insandı Yüksel Temür. Zaman her an hızla ilerlediği gibi o dönemin gençlerini de bu günlere yaşlı bireylere çevirmişti doğasal olarak. Yüksel Temür yakalandığı mide kanseri rahatsızlığını bir türlü atamadı ve Ramazan ayının 1. Gününün ilk saatlerinde vefat ederek Hak’ka yolcu oldu. Yüksel Temür’ün vefatı ilçe camisında kısa zamanda duyuldu ve herkes bir diğerine haber iletti. 73 Yaşında hayata veda eden Yüksel Temür, ardında yas içerisinde sevgili eşi  Hanım Temür’ü, kardeşleri Şükrü, Zühtü Temür, Türkan Yılmaz, Hatice Coşkun ve Binnaz Aydemir’i, evlatları Selami, Sami, Ayşe Ceylan ve Resime Doğan ile 9 torun bıraktı.. Beştelsiz Camii’nde kılınan İkindi Vakit ve Cenaze Namazı’na Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın ve Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Zeytinburnu Belediyesi Başkan danışmanları Av Fahri Biçer ve Tahsin Ocak, MHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Vahdet Çakıroğlu, Zeytinburnu Belediyesi Meclis eski Üyelerinden Salih Manastırlı, İlhan Hayırlıoğlu, Muzaffer Bulut, Mustafa Yiğitoğlu, Ravi Kasap, Yücel Akbal, Hasan Uluocakve Mehmet Yılmaz, İstanbul Kırtasiyeciler Oda Başkanı Yavuz Tekçe, Hatipoğlu Kırtasiyeleri İsmail Hatipoğlu, Reşat Tardu Ortaokulu eski Müdürü Süleyman Akbulut, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül, Telsiz Mahalle Muhtarı Yakup Toraman, Giresun Piraziz-Bulancak Dernek Başkanı Coşkun Toraman, İşadamı Ali Faik Biçer, Mustafa Yiğit, Dutluk  Camii Dernek Başkanı Ayhan Özdemir, Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği eski Başkanı Osman Yılmaz, ZİAD Temsilcisi Yıldırım Emen, Irmak Spor Başkanı Sabri Altıok, Zeytinburnu Amatör Spor Birliği Kurucu Başkanı Cenap Altıok,  Zeytinburnu Dernekler Federasyoru ve Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner, AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ASLAN,  Demirciler Sanayi Sitesi Camii İmamı Bekir Özçelik, Beştelsiz ve Prof Dr. Rauf Denktaş Caddesi esnaf ve sakinleri, Temür aile bireyleri, yakınları ve dostları, Rumeli ve Batı Trakya camiası insanları ve cami cemaati iştirak ettiler. 73 yaşında halata veda eden merhum Yüksel TEMÜR’ün naşı Kazlıçeşme aile kabristanına defnedildi. Merhuma Allah ( c.c. )’den rahmet, ardında bıraktığı kederli aile bireylerine ve tüm yakınları ile arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Mekanı Cennet, ruhu şaad olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Belediyesi 1. Dönem Anavatan Partisi Meclis Üyelerinden olan Beştelsiz Mahallesi sakini ve Giresun eşrafından, Yüksel Kırtasiye’nin sahibi Yüksel Temür vefat etti

1984 yılından Belediyelerin ilçelere bölünmesi ile birlikte yerel belediyeler oluşturulmuştu. Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nı da o dönemde 24.000 oy ve 21 Meclis Üyesi ile birlikte Anavatan Partisi’nden Dr. Muzaffer ÇAVUŞOĞLU kazanmıştı. Giresun eşrafından ve Beştelsiz Mahallesi 4 Yol sakinlerinden olan Yüksel Temür’de 21 ANAP’lı meclis üyesinden biri olmuştu. İkamet ettiği mahallede ve çevrelerinde sevilen bir insandı Yüksel Temür. Zaman her an hızla ilerlediği gibi o dönemin gençlerini de bu günlere yaşlı bireylere çevirmişti doğasal olarak. Yüksel Temür yakalandığı mide kanseri rahatsızlığını bir türlü atamadı ve Ramazan ayının 1. Gününün ilk saatlerinde vefat ederek Hak’ka yolcu oldu.

Yüksel Temür’ün vefatı ilçe camisında kısa zamanda duyuldu ve herkes bir diğerine haber iletti. 73 Yaşında hayata veda eden Yüksel Temür, ardında yas içerisinde sevgili eşi  Hanım Temür’ü, kardeşleri Şükrü, Zühtü Temür, Türkan Yılmaz, Hatice Coşkun ve Binnaz Aydemir’i, evlatları Selami, Sami, Ayşe Ceylan ve Resime Doğan ile 9 torun bıraktı.. Beştelsiz Camii’nde kılınan İkindi Vakit ve Cenaze Namazı’na Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın ve Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Zeytinburnu Belediyesi Başkan danışmanları Av Fahri Biçer ve Tahsin Ocak, MHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Vahdet Çakıroğlu, Zeytinburnu Belediyesi Meclis eski Üyelerinden Salih Manastırlı, İlhan Hayırlıoğlu, Muzaffer Bulut, Mustafa Yiğitoğlu, Ravi Kasap, Yücel Akbal, Hasan Uluocakve Mehmet Yılmaz, İstanbul Kırtasiyeciler Oda Başkanı Yavuz Tekçe, Hatipoğlu Kırtasiyeleri İsmail Hatipoğlu, Reşat Tardu Ortaokulu eski Müdürü Süleyman Akbulut, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz, Seyitnizam Mahalle Muhtarı Ömer Algül, Telsiz Mahalle Muhtarı Yakup Toraman, Giresun Piraziz-Bulancak Dernek Başkanı Coşkun Toraman, İşadamı Ali Faik Biçer, Mustafa Yiğit, Dutluk  Camii Dernek Başkanı Ayhan Özdemir, Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği eski Başkanı Osman Yılmaz, ZİAD Temsilcisi Yıldırım Emen, Irmak Spor Başkanı Sabri Altıok, Zeytinburnu Amatör Spor Birliği Kurucu Başkanı Cenap Altıok,  Zeytinburnu Dernekler Federasyoru ve Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner, AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ASLAN,  Demirciler Sanayi Sitesi Camii İmamı Bekir Özçelik, Beştelsiz ve Prof Dr. Rauf Denktaş Caddesi esnaf ve sakinleri, Temür aile bireyleri, yakınları ve dostları, Rumeli ve Batı Trakya camiası insanları ve cami cemaati iştirak ettiler.

73 yaşında halata veda eden merhum Yüksel TEMÜR’ün naşı Kazlıçeşme aile kabristanına defnedildi. Merhuma Allah ( c.c. )’den rahmet, ardında bıraktığı kederli aile bireylerine ve tüm yakınları ile arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Mekanı Cennet, ruhu şaad olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.