SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Spor Canbazoğlu'na emanet

19.06.2015 - 11:41, Güncelleme: 19.06.2015 - 11:41
 

Merkezefendi Spor Canbazoğlu'na emanet

Süper Amatör Küme ekiplerinden Merkezefendisporda teknik direktörlüğe Fırat Canbazoğlu getirildi.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Merkezefendispor’da teknik direktörlüğe Fırat Canbazoğlu getirildi. Geçtiğimiz sezon altyapıda görev yapan deneyimli çalıştırıcı yeniden A takımın başına döndü. Bu arada yönetimin, Canbazoğlu’ndan boşalan altyapının başına yeni bir teknik direktör bulmak için arayışa geçtiği belirtildi. Haber: İskender KORDU
Süper Amatör Küme ekiplerinden Merkezefendisporda teknik direktörlüğe Fırat Canbazoğlu getirildi.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Merkezefendispor’da teknik direktörlüğe Fırat Canbazoğlu getirildi. Geçtiğimiz sezon altyapıda görev yapan deneyimli çalıştırıcı yeniden A takımın başına döndü. Bu arada yönetimin, Canbazoğlu’ndan boşalan altyapının başına yeni bir teknik direktör bulmak için arayışa geçtiği belirtildi.

Haber: İskender KORDU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.