SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Öğrenciler Dünya Çevre Günü’nü Kutladı

EĞİTİM 18.06.2015 - 18:45, Güncelleme: 18.06.2015 - 18:45
 

Öğrenciler Dünya Çevre Günü’nü Kutladı

Bilgi Evi üyeleri, İBB Çocuk Meclisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Çevre Günü Etkinlikleri’ne katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliklere katılan Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri, kutlamaya ilk olarak sosyal tesislerde verilen kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından gemiye bindirilip, Haliç kıyılarına getirilen üyelere, uzman personeller tarafından Haliç’teki kıyı ve deniz yüzeyi temizliği ile dip çamuru taraması çalışmaları izletildi. Dalgıçlar tarafından deniz dibinden çıkarılan atık maddeler, öğrenicilere gösterilerek, denizleri temizlemenin öneminden çok asıl önemli olanın denizi kirletmemek olduğu anlatıldı. Çalışmaları izleyen üyeler, daha sonra gemiyle Sarıyer’e doğru yol aldı. Gemi yolculuğu sırasında öğrencilere çevre ile ilgili sunumlar yapıldı, kısa filmler izletildi. Etkinliğin öğleden sonraki bölümü için Sarıyer-Bahçeköy Belgrat Ormanları Neşet Suyuna gelen üyeler, öğle yemeklerini yedikten sonra kendileri için hazırlanan eğlence alanına geçti. Resim boyama alanı, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı, yüz boyama, sosis balon, animasyon ekibi, illüzyon gösterisi, şişme şato, kaydırak, tırmanma piramidi, resim çektirme panoları ve şişme dartın yer aldığı etkinlik alanında öğrenciler, doyasıya eğlendi. Gün sonunda tüm katılımcılara hediyeler takdim edilirken çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlikler tamamlandı.
Bilgi Evi üyeleri, İBB Çocuk Meclisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Çevre Günü Etkinlikleri’ne katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliklere katılan Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri, kutlamaya ilk olarak sosyal tesislerde verilen kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından gemiye bindirilip, Haliç kıyılarına getirilen üyelere, uzman personeller tarafından Haliç’teki kıyı ve deniz yüzeyi temizliği ile dip çamuru taraması çalışmaları izletildi. Dalgıçlar tarafından deniz dibinden çıkarılan atık maddeler, öğrenicilere gösterilerek, denizleri temizlemenin öneminden çok asıl önemli olanın denizi kirletmemek olduğu anlatıldı. Çalışmaları izleyen üyeler, daha sonra gemiyle Sarıyer’e doğru yol aldı. Gemi yolculuğu sırasında öğrencilere çevre ile ilgili sunumlar yapıldı, kısa filmler izletildi.

Etkinliğin öğleden sonraki bölümü için Sarıyer-Bahçeköy Belgrat Ormanları Neşet Suyuna gelen üyeler, öğle yemeklerini yedikten sonra kendileri için hazırlanan eğlence alanına geçti. Resim boyama alanı, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı, yüz boyama, sosis balon, animasyon ekibi, illüzyon gösterisi, şişme şato, kaydırak, tırmanma piramidi, resim çektirme panoları ve şişme dartın yer aldığı etkinlik alanında öğrenciler, doyasıya eğlendi.

Gün sonunda tüm katılımcılara hediyeler takdim edilirken çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlikler tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.