SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İhsan Mermerci Lisesi’nde Mezuniyet Heyecanı

KÜLTÜR 18.06.2015 - 16:21, Güncelleme: 18.06.2015 - 16:21
 

İhsan Mermerci Lisesi’nde Mezuniyet Heyecanı

İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nin Görelim – Bilgi Edinelim Sergisi açılışının bir gün sonrasında da okulun 46. Dönem mezuniyet töreni heyecanı vardı.

1963 – 1964 Eğitim – Öğretim yılında  İhsan Mermerci Ortaokulu olarak açan, 1967 -1968 Eğitim ve öğretim yılında da lise olarak eğitim veren İhsan Mermerci Lisesi  birkaç yıl önce de Anadolu Lisesi olmuştu. 50 yıllık beton yorgunluğu taşıyan okul yıkılmış ve yerine yenisi yapılmıştı. Açılışı 2015 Eylül ayında düşünülen İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nin bahçesi yeni öğretim yılına açılmadan önce mezuniyet törenine açılmış oldu. Okulun çok eski mezunlarının ve mezunlar dernek başkanı Saadettin Sökmen, Emniyet Müdürü Erdem Torla, İDMİD Müdürü Nermin AKÇAY ile öğrenci velilerinin iştirak ettiği diploma ve kep atma töreninde öğrencilerin heyecanı ve çok neşeli olmaları törene daha da heyecan kattı. Okul Müdürü Yeşim Kuyumcu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından okulun 46. dönem mezunlarını kep atma töreni açılış konuşmasını yaparken hayli heyecanlıydı. Okul mezunları Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Zülfikar Aktaş’ın hayli duygulu anlatım ve eski anıların aktarımı, 1964 yılı mezunu Mehmet Alpay’ın benzer anlatımları, Osman Kumandan’ın her zaman olduğu gibi Türk akıcılığı kokan konuşması ve tarih öğretmeni  Koray Kamacı’nın hararetli anlatımları tüm davetliler tarafından neşeli bir şekilde alkışlandı. Mezun  olan öğrencilerin temsili diplomaları öğretmenler tarafından verildikten sonra İhsan Mermerci Anadolu Lisesi 46. Dönem Mezunları hayli neşeli bir şekilde kep atarak mezun olmalarını konfetiler içerisinde eğlenerek kutladılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nin Görelim – Bilgi Edinelim Sergisi açılışının bir gün sonrasında da okulun 46. Dönem mezuniyet töreni heyecanı vardı.

1963 – 1964 Eğitim – Öğretim yılında  İhsan Mermerci Ortaokulu olarak açan, 1967 -1968 Eğitim ve öğretim yılında da lise olarak eğitim veren İhsan Mermerci Lisesi  birkaç yıl önce de Anadolu Lisesi olmuştu. 50 yıllık beton yorgunluğu taşıyan okul yıkılmış ve yerine yenisi yapılmıştı. Açılışı 2015 Eylül ayında düşünülen İhsan Mermerci Anadolu Lisesi’nin bahçesi yeni öğretim yılına açılmadan önce mezuniyet törenine açılmış oldu.

Okulun çok eski mezunlarının ve mezunlar dernek başkanı Saadettin Sökmen, Emniyet Müdürü Erdem Torla, İDMİD Müdürü Nermin AKÇAY ile öğrenci velilerinin iştirak ettiği diploma ve kep atma töreninde öğrencilerin heyecanı ve çok neşeli olmaları törene daha da heyecan kattı. Okul Müdürü Yeşim Kuyumcu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından okulun 46. dönem mezunlarını kep atma töreni açılış konuşmasını yaparken hayli heyecanlıydı. Okul mezunları Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Zülfikar Aktaş’ın hayli duygulu anlatım ve eski anıların aktarımı, 1964 yılı mezunu Mehmet Alpay’ın benzer anlatımları, Osman Kumandan’ın her zaman olduğu gibi Türk akıcılığı kokan konuşması ve tarih öğretmeni  Koray Kamacı’nın hararetli anlatımları tüm davetliler tarafından neşeli bir şekilde alkışlandı. Mezun  olan öğrencilerin temsili diplomaları öğretmenler tarafından verildikten sonra İhsan Mermerci Anadolu Lisesi 46. Dönem Mezunları hayli neşeli bir şekilde kep atarak mezun olmalarını konfetiler içerisinde eğlenerek kutladılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.