SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda İftarlar Mahallede Açılacak

KÜLTÜR 16.06.2015 - 15:34, Güncelleme: 16.06.2015 - 15:34
 

Zeytinburnu’nda İftarlar Mahallede Açılacak

Ramazan boyunca 12 farklı sokakta ve 11 farklı mahallede vatandaşlara ulaşacak olan Zeytinburnu Belediyesi, gerçekleştirilecek olan programla yaklaşık 50 bin vatandaşı iftar sofrasının etrafında buluşturacak.

Ramazanın birinci günü iftarını Zeytinburnu Meydanı’nda açacak olan vatandaşlar, Teravih Namazı öncesi düzenlenecek olan Kur’an ziyafetini yakından dinleme fırsatını elde edecek. İlk gün Zeytinburnu Meydanı’nda binlerce kişiye iftar yemeği dağıtacak olan Zeytinburnu Belediyesi, ayrıca birçok sürpriz ünlü ismi, iftar öncesi ve iftar sonrası sohbet programlarıyla vatandaşlarla buluşturacak. Her cuma Enderun Teravih Namazı’nın kılınacağı Seyitnizam Camii’ sinde, Enderun Teravihi’nden sonra Mevlüt okunup, Kur’an ziyafeti verilecek. İftar öncesi sohbet programlarının yapılacağı Zeytinburnu Meydanı’nda ayrıca tasavvuf konserleri de verilecek. 5 Meydan, 12 faklı sokak ve 11 farklı mahalleyle 30 gün boyunca yaklaşık 50 bin vatandaşın iftarını bir arada açacağı Ramazan programları, her gün birbirinden farklı sahur sohbetleri, tasavvuf konserleri ve Kur’an ziyafetiyle devam edecek. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Ramazan boyunca 12 farklı sokakta ve 11 farklı mahallede vatandaşlara ulaşacak olan Zeytinburnu Belediyesi, gerçekleştirilecek olan programla yaklaşık 50 bin vatandaşı iftar sofrasının etrafında buluşturacak.

Ramazanın birinci günü iftarını Zeytinburnu Meydanı’nda açacak olan vatandaşlar, Teravih Namazı öncesi düzenlenecek olan Kur’an ziyafetini yakından dinleme fırsatını elde edecek.

İlk gün Zeytinburnu Meydanı’nda binlerce kişiye iftar yemeği dağıtacak olan Zeytinburnu Belediyesi, ayrıca birçok sürpriz ünlü ismi, iftar öncesi ve iftar sonrası sohbet programlarıyla vatandaşlarla buluşturacak.

Her cuma Enderun Teravih Namazı’nın kılınacağı Seyitnizam Camii’ sinde, Enderun Teravihi’nden sonra Mevlüt okunup, Kur’an ziyafeti verilecek. İftar öncesi sohbet programlarının yapılacağı Zeytinburnu Meydanı’nda ayrıca tasavvuf konserleri de verilecek.

5 Meydan, 12 faklı sokak ve 11 farklı mahalleyle 30 gün boyunca yaklaşık 50 bin vatandaşın iftarını bir arada açacağı Ramazan programları, her gün birbirinden farklı sahur sohbetleri, tasavvuf konserleri ve Kur’an ziyafetiyle devam edecek.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.