SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Müceddid Vakfı 5.Geleneksel Sünnet Şöleni

KÜLTÜR 14.06.2015 - 23:55, Güncelleme: 14.06.2015 - 23:55
 

Müceddid Vakfı 5.Geleneksel Sünnet Şöleni

Mücedid Vakfının Geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Merasiminin Beşincisi Vakfının Genel Merkezi önünde şölen havasında yapıldı. Sünnet çocuklar şölende renkli anlar yaşadı.

Kurulduğu günden bu güne ilkesini insana, manevi ve milli değerlere hizmet olarak benimseyen Müceddid Vakfı Zeytinburnu’nda Ali Kara Hocaefendi'nin önderliğinde ihtiyaç sahiplerinin sesi olmaya devam ediyor.  2005 yılında bir avuç yardım gönüllüsü tarafından Zeytinburnu-Yenidoğan mahallesinde bölgemizde bulunan yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşmak amacıyla kurulan Seda-Der, Müceddid Vakfı çatısı altında ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin sesi olmaya devam ediyor. Müceddid Vakfı, Yardım Faaliyetlerinin yanın sıra yaptığı sosyal içerikli organizasyonlarla da adında sıkça söz ettiren toplumumuzun milli ve manevi kalkınmasına katkı sağlamayı öncelikli hedefleri arasına koydu. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımıza, ülke sevgisinin ve manevi duyguların aşılanması suretiyle, onların topluma ve kendilerine yararlı birer fert olmalarına vesile olacak faaliyetler de yürütmeye devam ediyor Daha önce iki kez hayata geçirilen ve yaklaşık 400 çocuğumuzun sünnetin yapıldığı organizasyonun 3.sinde 101 çocuğumuz Müceddid Vakfı tarafından sünnet ettirildi. 101 Çocuğun bütün sünnet masraflarını karşılayan Müceddid Vakfı, bu yıl ki sünnet törenini adeta şölen dönüştürdü ve çocuklarımıza unutmayacakları bir gün yaşattırdı.  Sünnet Şöleni Müceddid Vakfının 58.Bulvar Caddesinde bulanan Genel Merkezi önünde mehteranın verdiği konser ile başladı. Mehteran takımı çocuklarla birlikte unutulmaz bir konser verdi. Konserde adeta izdiham yaşandı. Konser sonrası Sünnet şöleni Hafız Abdulbaki Varır Hocaefendinin okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından, Muhammed Şenol Hoca dinimizde sünnetin önemini anlattı ve çocuklarımızın sünnettin duasını yaptı. Daha sonra 101 çocuğun sünnet Şöleni Özel Yaşar Hastanesinin hijyenik ameliyat ortamında yapılacak olan Sünnet Kartları ve çocuklarımıza verilen Kumandalı Araba sünnet hediyesi ile sona erdi. Müceddid Vakfı Başkanı Serkan Altaş , konuşmasına misafirleri selamlayarak başladı. Bir avuç yardım gönüllüsü tarafından kurulan ve önce Dernek çatısı altında bu hizmetleri veren ardından Müceddid Vakfı ile daha geniş kitlelere ulaşan bu hizmet hareketi emin adımlarla, büyümeye devam ediyor dedi. Başkan Altaş Sünnet merasiminin bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak devam edeceğine vurgu yaptı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Mücedid Vakfının Geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Merasiminin Beşincisi Vakfının Genel Merkezi önünde şölen havasında yapıldı. Sünnet çocuklar şölende renkli anlar yaşadı.

Kurulduğu günden bu güne ilkesini insana, manevi ve milli değerlere hizmet olarak benimseyen Müceddid Vakfı Zeytinburnu’nda Ali Kara Hocaefendi'nin önderliğinde ihtiyaç sahiplerinin sesi olmaya devam ediyor.  2005 yılında bir avuç yardım gönüllüsü tarafından Zeytinburnu-Yenidoğan mahallesinde bölgemizde bulunan yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşmak amacıyla kurulan Seda-Der, Müceddid Vakfı çatısı altında ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin sesi olmaya devam ediyor.

Müceddid Vakfı, Yardım Faaliyetlerinin yanın sıra yaptığı sosyal içerikli organizasyonlarla da adında sıkça söz ettiren toplumumuzun milli ve manevi kalkınmasına katkı sağlamayı öncelikli hedefleri arasına koydu. Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımıza, ülke sevgisinin ve manevi duyguların aşılanması suretiyle, onların topluma ve kendilerine yararlı birer fert olmalarına vesile olacak faaliyetler de yürütmeye devam ediyor Daha önce iki kez hayata geçirilen ve yaklaşık 400 çocuğumuzun sünnetin yapıldığı organizasyonun 3.sinde 101 çocuğumuz Müceddid Vakfı tarafından sünnet ettirildi.

101 Çocuğun bütün sünnet masraflarını karşılayan Müceddid Vakfı, bu yıl ki sünnet törenini adeta şölen dönüştürdü ve çocuklarımıza unutmayacakları bir gün yaşattırdı.  Sünnet Şöleni Müceddid Vakfının 58.Bulvar Caddesinde bulanan Genel Merkezi önünde mehteranın verdiği konser ile başladı. Mehteran takımı çocuklarla birlikte unutulmaz bir konser verdi. Konserde adeta izdiham yaşandı.

Konser sonrası Sünnet şöleni Hafız Abdulbaki Varır Hocaefendinin okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından, Muhammed Şenol Hoca dinimizde sünnetin önemini anlattı ve çocuklarımızın sünnettin duasını yaptı. Daha sonra 101 çocuğun sünnet Şöleni Özel Yaşar Hastanesinin hijyenik ameliyat ortamında yapılacak olan Sünnet Kartları ve çocuklarımıza verilen Kumandalı Araba sünnet hediyesi ile sona erdi.

Müceddid Vakfı Başkanı Serkan Altaş , konuşmasına misafirleri selamlayarak başladı. Bir avuç yardım gönüllüsü tarafından kurulan ve önce Dernek çatısı altında bu hizmetleri veren ardından Müceddid Vakfı ile daha geniş kitlelere ulaşan bu hizmet hareketi emin adımlarla, büyümeye devam ediyor dedi. Başkan Altaş Sünnet merasiminin bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak devam edeceğine vurgu yaptı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.