SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Atık Pil ve Bitkisel Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırıldı

KÜLTÜR 12.06.2015 - 11:51, Güncelleme: 12.06.2015 - 11:51
 

Atık Pil ve Bitkisel Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırıldı

Zeytinburnu Belediyesi’nin, öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla ilçedeki okullarda her yıl düzenlediği, Ödüllü Atık Pil ve Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullar belli oldu.

Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı sosyal sorumluluk projesinde ilçedeki okullarından toplam, 2.564 kg atık pil ve 650 kg bitkisel atık yağ toplanarak, geri dönüşüme kazandırıldı. Kazananların açıklanmasının ardından her iki kampanyada da birinci olan okulları ziyaret eden Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Feruz Kutsal ve Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muhlis Bakırtaş, ziyaret sırasında çevreye olan duyarlılıklarından dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür edip, ödüllerini takdim etti. 2.564 kg Atık Pil ve 650 kg Bitkisel Atık Yağ Geri Dönüşüme Kazandırıldı.Geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Atık Pil Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı; 706 kg atık pil toplayan Saniye Sezgin Elmas İlkokulu birinci, 500 kg atık pil toplayan Abdülhak Hamit Ortaokulu ikinci ve 390 kg atık pil toplayan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında dereceye giren okullar ise; 250 kg bitkisel atık yağ toplayarak birinci olan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 150 kg bitkisel atık yağ toplayarak ikinci olan Gazipaşa İlkokulu ve 60 kg bitkisel atık yağ toplayarak üçüncü olan Bozkurt İlkokulu oldu. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde her iki kampanyada birinci gelen okullara 1 adet masatenisi takımı, ikinci okullara spor seti (4 adet basketbol topu, 4 adet voleybol topu, 4 adet futbol topu, 2 çift kaleci eldiveni 12 adet antrenman yeleği) ve üçüncü okullara ise 7 adet satranç takımı hediye edildi. Ayrıca kampanyanın çocuklara aşılanmasında ve projenin istikrarının sağlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve idarecilere de günün hatırası olarak birer adet cam yağdanlık hediye edildi.
Zeytinburnu Belediyesi’nin, öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla ilçedeki okullarda her yıl düzenlediği, Ödüllü Atık Pil ve Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullar belli oldu.

Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı sosyal sorumluluk projesinde ilçedeki okullarından toplam, 2.564 kg atık pil ve 650 kg bitkisel atık yağ toplanarak, geri dönüşüme kazandırıldı.

Kazananların açıklanmasının ardından her iki kampanyada da birinci olan okulları ziyaret eden Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Feruz Kutsal ve Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muhlis Bakırtaş, ziyaret sırasında çevreye olan duyarlılıklarından dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür edip, ödüllerini takdim etti.

2.564 kg Atık Pil ve 650 kg Bitkisel Atık Yağ Geri Dönüşüme Kazandırıldı.Geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Atık Pil Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı; 706 kg atık pil toplayan Saniye Sezgin Elmas İlkokulu birinci, 500 kg atık pil toplayan Abdülhak Hamit Ortaokulu ikinci ve 390 kg atık pil toplayan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında dereceye giren okullar ise; 250 kg bitkisel atık yağ toplayarak birinci olan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 150 kg bitkisel atık yağ toplayarak ikinci olan Gazipaşa İlkokulu ve 60 kg bitkisel atık yağ toplayarak üçüncü olan Bozkurt İlkokulu oldu.

Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde her iki kampanyada birinci gelen okullara 1 adet masatenisi takımı, ikinci okullara spor seti (4 adet basketbol topu, 4 adet voleybol topu, 4 adet futbol topu, 2 çift kaleci eldiveni 12 adet antrenman yeleği) ve üçüncü okullara ise 7 adet satranç takımı hediye edildi.

Ayrıca kampanyanın çocuklara aşılanmasında ve projenin istikrarının sağlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve idarecilere de günün hatırası olarak birer adet cam yağdanlık hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.