SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sabahattin Akgül Ebediyete uğurlandı

KÜLTÜR 04.06.2015 - 19:07, Güncelleme: 04.06.2015 - 19:07
 

Sabahattin Akgül Ebediyete uğurlandı

Yeşiltepe’nin sevilen simalarından Sabahattin Akgül (Sebo) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeşiltepe’nin sevilen simalarından, Kendini amatör futbolda hizmete adayan Sabahattin Akgül (Sebo) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kalp ve Şeker hastalığı ile uzun süredir mücadele eden ve kalbinin sadece 3/1 bölümünün çalıştığı söylenen Sabahattin Akgül son birkaç aydır iyice ağırlaşmıştı ve hastanede tedavi görüyordu. 3 Haziran 2015 Çarşamba akşamı tedavi gördüğü hastanede vefat eden Sebo Eroğluspor, Zafer spor ve Öz Trabzon Spor Kulüplerinde görev aldı. Hiç evlenmeyen ve 52 Yaşında aramızdan ayrılan Sabahattin Akgül için Yeşiltepe Konyalı Camiinde öğle namazın müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenazeye, CHP Milletvekili Haluk Eyidoğan, Eroğluspor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven, Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Öz Trabzonspor Kulüp Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yrd. Akın Aydın, Mahalle sakinleri sevenleri, dost ve akrabaları katıldı. Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Sabahattin Akgül aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak arkadaşımız Sabahattin Akgül’e Allah’tan Rahmet geride bıraktığı kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeşiltepe’nin sevilen simalarından Sabahattin Akgül (Sebo) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeşiltepe’nin sevilen simalarından, Kendini amatör futbolda hizmete adayan Sabahattin Akgül (Sebo) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kalp ve Şeker hastalığı ile uzun süredir mücadele eden ve kalbinin sadece 3/1 bölümünün çalıştığı söylenen Sabahattin Akgül son birkaç aydır iyice ağırlaşmıştı ve hastanede tedavi görüyordu. 3 Haziran 2015 Çarşamba akşamı tedavi gördüğü hastanede vefat eden Sebo Eroğluspor, Zafer spor ve Öz Trabzon Spor Kulüplerinde görev aldı.

Hiç evlenmeyen ve 52 Yaşında aramızdan ayrılan Sabahattin Akgül için Yeşiltepe Konyalı Camiinde öğle namazın müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenazeye, CHP Milletvekili Haluk Eyidoğan, Eroğluspor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven, Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Öz Trabzonspor Kulüp Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yrd. Akın Aydın, Mahalle sakinleri sevenleri, dost ve akrabaları katıldı.

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Sabahattin Akgül aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak arkadaşımız Sabahattin Akgül’e Allah’tan Rahmet geride bıraktığı kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.