SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bozkurt İlkokulu Öğrencilerinden Bez Bebek sergisi

EĞİTİM 01.06.2015 - 19:39, Güncelleme: 01.06.2015 - 19:39
 

Bozkurt İlkokulu Öğrencilerinden Bez Bebek sergisi

Melda AYTAÇOĞLU, Bozkurt İlkokulu’na müdür olarak atandıktan sonra değişim rüzgarları esmeye başladı.” Bez Bebek Şenliği “ ise şimdiye kadar görülmemiş bir etkinlik olarak okul velilerinin takdirini aldı.

Yıl sonu etkinlikleri okullarımızın değişmez kurallarından biridir.  Her okul değişik bir etkinlik için değişiklik arar. Bozkurt  İlkokulu Müdürü Melda AYTAÇOĞLU 3. Sınıf öğretmenleri ile müşterek bir fikre imza atarak  müthiş bir karar aldılar. “ BEZ BEBEK “ Tüm kız çocuklarının tür ve çeşitlerine bakmaksızın tüm hayallerini süsler. Bez bebekler ülkemizde ayrı bir turizm kaynağıdır. İşte Bozkurt İlkokulu Müdürü Melda AYTAÇOĞLU ve 3. Sınıfların öğretmenlerinin aldığı yıl sonu sürpriz etkinliği “ BEZ BEBEK “ oldu. 3. Sınıfların tüm öğrencileri hayal güçlerine göre bez bebek yapacaklardı. 3. sınıf öğrencilerini saran heyecan rüzgarı bir çok değişik bez bebek yapılmasını sağladı. En önemli olan taraf ise bu bebeklerin sergilenme şeklindeydi. Öğrenciler birer, ikişer ve üçer bebek yapmışlardı. 500’ü aşkın bez bebek, okulun koridorları tavan bölümlerine asılarak sergilenmişti. Okula gelen velilerin şaşkınlığı daha sonra adeta alkışlara dönüştü. Veliler, 3. Sınıf öğretmenleri ve okul müdürü  Melda AYTAÇOĞLU’nu ayrı ayrı tebrik ederek beğenilerini belittiler. Bu tabloyu merak edenler Bozkurt  İlkokulu’nu ziyaret etsinler. Öneririz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Melda AYTAÇOĞLU, Bozkurt İlkokulu’na müdür olarak atandıktan sonra değişim rüzgarları esmeye başladı.” Bez Bebek Şenliği “ ise şimdiye kadar görülmemiş bir etkinlik olarak okul velilerinin takdirini aldı.

Yıl sonu etkinlikleri okullarımızın değişmez kurallarından biridir.  Her okul değişik bir etkinlik için değişiklik arar. Bozkurt  İlkokulu Müdürü Melda AYTAÇOĞLU 3. Sınıf öğretmenleri ile müşterek bir fikre imza atarak  müthiş bir karar aldılar. “ BEZ BEBEK “ Tüm kız çocuklarının tür ve çeşitlerine bakmaksızın tüm hayallerini süsler. Bez bebekler ülkemizde ayrı bir turizm kaynağıdır. İşte Bozkurt İlkokulu Müdürü Melda AYTAÇOĞLU ve 3. Sınıfların öğretmenlerinin aldığı yıl sonu sürpriz etkinliği “ BEZ BEBEK “ oldu. 3. Sınıfların tüm öğrencileri hayal güçlerine göre bez bebek yapacaklardı.

3. sınıf öğrencilerini saran heyecan rüzgarı bir çok değişik bez bebek yapılmasını sağladı. En önemli olan taraf ise bu bebeklerin sergilenme şeklindeydi. Öğrenciler birer, ikişer ve üçer bebek yapmışlardı. 500’ü aşkın bez bebek, okulun koridorları tavan bölümlerine asılarak sergilenmişti. Okula gelen velilerin şaşkınlığı daha sonra adeta alkışlara dönüştü. Veliler, 3. Sınıf öğretmenleri ve okul müdürü  Melda AYTAÇOĞLU’nu ayrı ayrı tebrik ederek beğenilerini belittiler. Bu tabloyu merak edenler Bozkurt  İlkokulu’nu ziyaret etsinler. Öneririz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.