SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ekrem Erdem Zeytinburnu'nda gününü çocuklara ayırdı

GÜNDEM 29.05.2015 - 23:41, Güncelleme: 29.05.2015 - 23:41
 

Ekrem Erdem Zeytinburnu'nda gününü çocuklara ayırdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Zeytinburnu'nda esnaf ziyaretinde bulundu.

Ekrem Erdem, Zeytinburnu'ndaki ev sohbetlerinin ardından Beştelsiz Mahallesi'ndeki Zeytin Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. Erdem, AK Parti'ye oy isterken çocuklarla birlikte "Onlar konuşur, AK Parti yapar" sloganını söyledi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve 2. bölge milletvekili adaylarıyla Beştelsiz Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Erdem, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Seçimin son haftasına girildiğini ifade eden Erdem, "Doğrusunu söylemek gerekirse Türkiye'nin seçim havasına girdiği son haftada biz de keyif almaya başladık" dedi. Erdem, seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini belirterek, "Her gün bir yere gidiyoruz, Sultangazi'de dün güzel programlar yaptık. Ardından Kağıthane ve Sarıyer'de de muhteşem programlar gerçekleştirdik. Çay bahçelerini ziyaret ettiğimizde halkımız bizi yalnız bırakmıyor. İlgi çok iyi. Seçimden iyi bir netice bekliyorum" şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Zeytinburnu'nda esnaf ziyaretinde bulundu.

Ekrem Erdem, Zeytinburnu'ndaki ev sohbetlerinin ardından Beştelsiz Mahallesi'ndeki Zeytin Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. Erdem, AK Parti'ye oy isterken çocuklarla birlikte "Onlar konuşur, AK Parti yapar" sloganını söyledi.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve 2. bölge milletvekili adaylarıyla Beştelsiz Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Erdem, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Seçimin son haftasına girildiğini ifade eden Erdem, "Doğrusunu söylemek gerekirse Türkiye'nin seçim havasına girdiği son haftada biz de keyif almaya başladık" dedi.

Erdem, seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini belirterek, "Her gün bir yere gidiyoruz, Sultangazi'de dün güzel programlar yaptık. Ardından Kağıthane ve Sarıyer'de de muhteşem programlar gerçekleştirdik. Çay bahçelerini ziyaret ettiğimizde halkımız bizi yalnız bırakmıyor. İlgi çok iyi. Seçimden iyi bir netice bekliyorum" şeklinde konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.