SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul resim sergisi göz kamaştırdı

KÜLTÜR 29.05.2015 - 19:02, Güncelleme: 29.05.2015 - 19:02
 

Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul resim sergisi göz kamaştırdı

Zeytinburnu, Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim ve Çıraklık Meslek Okulu Resim Kursu Öğretmeni Hülya Hatipoğlu Gören’in eğitim yıl sonu resim sergisi göz kamaştırdı.

Bu güne değin Zeytinburnu, Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim ve Çıraklık Meslek Okulu’nda resim üzerine kurs bölümü açılmamıştı. 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı başında Resim Öğretmeni Hülya Hatipoğlu GÖREN’in okul Müdürü Lütfü CAN’a kurs için  yaptığı müracaat ılımlı olarak karşılandı ve resim eğitim kursu için bir sınıf düzenlemesi yapıldı. Kursa, Bilge Karagöz, Şaziye Sürekçi, Meryem Çevik, Mümin ( Ali ) Özgen, Evrim Gülten, Selma Gür, Türkan Avcı,  Gülser Hançerli, Neziye Özer, İmdat Delieli, Gülser Bal, Menekşe Bektaşlar, Hamiyet Gezer ve minik kursiyer Cemre Gören kayıtlarını yaptırdılar. Yağlıboya Tablo ve Karakalem konumlarında yapılan çalışmalar için okulun bahçesinde müzikli ve ikramlı olarak bir resim sergisi düzenlendi. Okul Müdürü Lütfü Can, kursiyer İmdat Delieli ve resim öğretmeni Hülya Hatipoğlu Gören bu segi için olağanüstü bir gayret sarfettiler. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Mudur Yardımcıları Zekiye Dayıoğlu ve Kenan Keskin, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Veyis Çivilibaş, Zeytinburbu ilçesi okul müdürleri ve davetliler iştirak ettiler. Protokol konuşmaları ardından kursiyerlere özel olarak hazırlanan teşekkür belgeleri veridi. Okul Müdürü Lütfü Can ve İmdat Delieli’ne teşekkür plaketleri sunumu ardından müzik eşliğinde geniş bir katılımla sergi açılış kurdelesi kesildi. İkram sunumları sonrasında hayli ilgi gören resim sersisi davetliler ve misafirler tarafından günün geç vaktine kadar ilgiyle  izlenildi. Hülya Hatipoğlu Gören’in bir yıl evvel Kazlıçeşme Abay Ortaokulu öğretmenliği yaptığı yıl sonu sergisi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız tarafıdan takdir edilmişti. Zeytinburnu Haber Gazetesi-Özel-Mehmet ALPAY
Zeytinburnu, Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim ve Çıraklık Meslek Okulu Resim Kursu Öğretmeni Hülya Hatipoğlu Gören’in eğitim yıl sonu resim sergisi göz kamaştırdı.

Bu güne değin Zeytinburnu, Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim ve Çıraklık Meslek Okulu’nda resim üzerine kurs bölümü açılmamıştı. 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı başında Resim Öğretmeni Hülya Hatipoğlu GÖREN’in okul Müdürü Lütfü CAN’a kurs için  yaptığı müracaat ılımlı olarak karşılandı ve resim eğitim kursu için bir sınıf düzenlemesi yapıldı. Kursa, Bilge Karagöz, Şaziye Sürekçi, Meryem Çevik, Mümin ( Ali ) Özgen, Evrim Gülten, Selma Gür, Türkan Avcı,  Gülser Hançerli, Neziye Özer, İmdat Delieli, Gülser Bal, Menekşe Bektaşlar, Hamiyet Gezer ve minik kursiyer Cemre Gören kayıtlarını yaptırdılar.

Yağlıboya Tablo ve Karakalem konumlarında yapılan çalışmalar için okulun bahçesinde müzikli ve ikramlı olarak bir resim sergisi düzenlendi. Okul Müdürü Lütfü Can, kursiyer İmdat Delieli ve resim öğretmeni Hülya Hatipoğlu Gören bu segi için olağanüstü bir gayret sarfettiler. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Mudur Yardımcıları Zekiye Dayıoğlu ve Kenan Keskin, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Veyis Çivilibaş, Zeytinburbu ilçesi okul müdürleri ve davetliler iştirak ettiler. Protokol konuşmaları ardından kursiyerlere özel olarak hazırlanan teşekkür belgeleri veridi. Okul Müdürü Lütfü Can ve İmdat Delieli’ne teşekkür plaketleri sunumu ardından müzik eşliğinde geniş bir katılımla sergi açılış kurdelesi kesildi. İkram sunumları sonrasında hayli ilgi gören resim sersisi davetliler ve misafirler tarafından günün geç vaktine kadar ilgiyle  izlenildi. Hülya Hatipoğlu Gören’in bir yıl evvel Kazlıçeşme Abay Ortaokulu öğretmenliği yaptığı yıl sonu sergisi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız tarafıdan takdir edilmişti.

Zeytinburnu Haber Gazetesi-Özel-Mehmet ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.