SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bahçekapılı: "Fetih Şöleninde Sürprizlerimiz Var"

GÜNDEM 28.05.2015 - 20:58, Güncelleme: 28.05.2015 - 20:58
 

Bahçekapılı: "Fetih Şöleninde Sürprizlerimiz Var"

TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı da katıldı. Yürüyüş sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçekapılı, "Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölen öncesi heyecanla çalışıyoruz. Bu heyecanımızı oraya taşıyacağız. Herkesi şölenimize davet ediyoruz" dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, "AK Parti açısından bir sorun yok. Biz bütün teşkilatlarımızla sokaktayız. Canı gönülden çalışıyoruz. Heyecanla çalışıyoruz. Bu heyecanımızla cumartesi günü Fetih Şöleni'ne katılacağız, hem de 8 Haziran'da kanıtlamış olacağız" dedi. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölende sürpriz olacağını aktaran Bahçekapılı, "Şölenimiz sürprizli olacak. Herkesi o yüzden davet ediyoruz" dedi.HDP'nin siyasi görüşü ile siyasi görüşü asla yan yana gelemeyeceğini ifade eden Ayşe Nur Bahçekapılı, "Hatta birbirlerine neredeyse karşı kutuplar haline gelmiş olan kesimler bugün birbirlerini destekliyorlar. Daha doğrusu HDP'yi destekliyorlar. Söylenecek bir şey yok. İbretle izliyorum" şeklinde konuştu. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in de katıldığı sevgi yürüyüşünde esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet edildi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne TBMM Başkanvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı da katıldı. Yürüyüş sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçekapılı, "Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölen öncesi heyecanla çalışıyoruz. Bu heyecanımızı oraya taşıyacağız. Herkesi şölenimize davet ediyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, "AK Parti açısından bir sorun yok. Biz bütün teşkilatlarımızla sokaktayız. Canı gönülden çalışıyoruz. Heyecanla çalışıyoruz. Bu heyecanımızla cumartesi günü Fetih Şöleni'ne katılacağız, hem de 8 Haziran'da kanıtlamış olacağız" dedi.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan şölende sürpriz olacağını aktaran Bahçekapılı, "Şölenimiz sürprizli olacak. Herkesi o yüzden davet ediyoruz" dedi.HDP'nin siyasi görüşü ile siyasi görüşü asla yan yana gelemeyeceğini ifade eden Ayşe Nur Bahçekapılı, "Hatta birbirlerine neredeyse karşı kutuplar haline gelmiş olan kesimler bugün birbirlerini destekliyorlar. Daha doğrusu HDP'yi destekliyorlar. Söylenecek bir şey yok. İbretle izliyorum" şeklinde konuştu. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in de katıldığı sevgi yürüyüşünde esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet edildi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.