SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hodul Derneği yeniden Adem Kızılcık dedi

KÜLTÜR 24.05.2015 - 17:42, Güncelleme: 24.05.2015 - 17:42
 

Hodul Derneği yeniden Adem Kızılcık dedi

Gönen ilçesi Hodul Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2015 Pazar Günü Dernek Merkezinde geniş bir katılımla yapıldı.

1999 Yılında kurulan Balıkesir Gönen ilçesi Hodul Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği 7.Olağan genel kurulunu yaptı. Dernek üyeleri kongreye büyük ilgi gösterdi. Tek liste ile birlik ve beraberlik içinde gidilen kongrede mevcut Başkan Adem Kızılcık yeniden Başkanlığa seçildi. Kongre saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Ardından bir önceki döneme ait faaliyet raporları okundu. Tek liste ile gidilen kongrede katılanların tamamının uyu ile Başkan Adem Kızılcık yeniden göreve getirildi. Başkan Kızılcık yaptığı teşekkür konuşmasında Ben önce Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Siz Bize destek vermezseniz Biz ne yaparız ki. Gücümüz ancak birlik ve beraberliğimiz sayesindedir. Sizlerin desteği ile her yıl hemşerilerimiz memleketimize götürüyoruz ve orada geleneksel hayır soframızı kuruyoruz. Soframız bu yıl hem çok büyük hem de çok bereketliydi. Allah hayırlarınızı desteklerinizi kabul etsin. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Tekrar yönetim kuruluma ve şahsıma verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca Zeytinburnu'muzun ulusal gazete kalitesindeki yayın organı Zeytinburnu Haber Gazetesi bize layık gördüğü ödül ve her daim yanımızda  yeradıkları için kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Gönen ilçesi Hodul Köyü Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu: Başkan: Adem Kızılcık, Yönetim Kurulu Üyeleri: Cemil Kahraman, Özgür Varlık, Murat Karataş, Cevdet Gül, Yasin Kahraman, Bahri Kılıç, İrfan Duman, Sedat Elçi, Şaban Derin, Mehmet İlgün, Cemil Dal, Hikmet Şener, Günay Çınar, Nedim Köse, Selim Öztürk, Emin Derin, Cengiz Valık ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Gönen ilçesi Hodul Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2015 Pazar Günü Dernek Merkezinde geniş bir katılımla yapıldı.

1999 Yılında kurulan Balıkesir Gönen ilçesi Hodul Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği 7.Olağan genel kurulunu yaptı. Dernek üyeleri kongreye büyük ilgi gösterdi. Tek liste ile birlik ve beraberlik içinde gidilen kongrede mevcut Başkan Adem Kızılcık yeniden Başkanlığa seçildi.

Kongre saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Ardından bir önceki döneme ait faaliyet raporları okundu. Tek liste ile gidilen kongrede katılanların tamamının uyu ile Başkan Adem Kızılcık yeniden göreve getirildi. Başkan Kızılcık yaptığı teşekkür konuşmasında Ben önce Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Siz Bize destek vermezseniz Biz ne yaparız ki. Gücümüz ancak birlik ve beraberliğimiz sayesindedir. Sizlerin desteği ile her yıl hemşerilerimiz memleketimize götürüyoruz ve orada geleneksel hayır soframızı kuruyoruz. Soframız bu yıl hem çok büyük hem de çok bereketliydi. Allah hayırlarınızı desteklerinizi kabul etsin. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Tekrar yönetim kuruluma ve şahsıma verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca Zeytinburnu'muzun ulusal gazete kalitesindeki yayın organı Zeytinburnu Haber Gazetesi bize layık gördüğü ödül ve her daim yanımızda  yeradıkları için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Gönen ilçesi Hodul Köyü Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu: Başkan: Adem Kızılcık, Yönetim Kurulu Üyeleri: Cemil Kahraman, Özgür Varlık, Murat Karataş, Cevdet Gül, Yasin Kahraman, Bahri Kılıç, İrfan Duman, Sedat Elçi, Şaban Derin, Mehmet İlgün, Cemil Dal, Hikmet Şener, Günay Çınar, Nedim Köse, Selim Öztürk, Emin Derin, Cengiz Valık

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.