SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eroğlu Spor’dan Fetih Karete Turnuvası

24.05.2015 - 12:10, Güncelleme: 24.05.2015 - 12:10
 

Eroğlu Spor’dan Fetih Karete Turnuvası

Zeytinburnu’muzun köklü kulüplerinden Eroğlu Spor İstanbul Fethi dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fetih Karate Turnuvası geniş bir katılımla yapıldı.

Sporun yanında yaptığı sosyal projelerle de adından sıkça söz ettiren Zeytinburnu’muzun köklü kulüplerinden Eroğlu Spor İstanbul Fethi dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fetih Karate Turnuvasında bu yıl adeta izdiham yaşandı. Zühtü Kurulmuş Lisesi Spor Salonunda yapılan Turnuvaya 8 Takım 130 Karateci katıldı. Turnuva sonucunda 1.İ.B.B Sefaköy Spor, 2.Sultangazi Belediyesi Spor, 3. Gaziosmanpaşa Karateciler Derneği, 4.W.S.G.K Gaziosmanpaşa Spor, 5.Okmeydanı Şahin Spor, 5. Gaziosmanpaşa Mithatpaşa Spor, 6.Eroğluspor Katılan bütün sporculara onuru etmek için derecelerine göre madalya takdim edildi. Ve Turnuvanın sonunda ikramlarda bulunuldu. Eroğlu Spor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven konuşmasının başında Eroğluspor Kulübünün Zeytinburnu’nda Karate branşında gençlere hizmet vermesine öncülük eden Haşim Albayrak Hocaya ve katılımcılara teşekkür ederek başladı. Yurtseven sözlerine şöyle devam etti. Eroğlu Spor olarak Futbolun yanında Karete branşın dada gençlerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Amacımız geçmişin bilen geleceğine sahip çıkacak ahlaklı eğitimli ve spor ahlaki olan gençler yetiştirmek dedi. Başkan Şenol Yurtseven; Zeytinburnu Belediyesine, spor salonun kendilerine tahsis eden Zühtü Kurulmuş Lisesi Müdürü Mehmet Karaca’ya teşekkür etti. Turnuvayı Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul, Saadet Partisi Milletvekili Adayı Levent çotuk, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü İpek, Abdulhak Hamit Ortaokulu Müdürü Haşim Albayrak, Güneş Spor Kulüp Başkanı Cengizhan Bahçekapılı ve çok sayıda spor sever izledi. ZEYTİNBURNU HABER GZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Zeytinburnu’muzun köklü kulüplerinden Eroğlu Spor İstanbul Fethi dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fetih Karate Turnuvası geniş bir katılımla yapıldı.

Sporun yanında yaptığı sosyal projelerle de adından sıkça söz ettiren Zeytinburnu’muzun köklü kulüplerinden Eroğlu Spor İstanbul Fethi dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fetih Karate Turnuvasında bu yıl adeta izdiham yaşandı. Zühtü Kurulmuş Lisesi Spor Salonunda yapılan Turnuvaya 8 Takım 130 Karateci katıldı. Turnuva sonucunda 1.İ.B.B Sefaköy Spor, 2.Sultangazi Belediyesi Spor, 3. Gaziosmanpaşa Karateciler Derneği, 4.W.S.G.K Gaziosmanpaşa Spor, 5.Okmeydanı Şahin Spor, 5. Gaziosmanpaşa Mithatpaşa Spor, 6.Eroğluspor Katılan bütün sporculara onuru etmek için derecelerine göre madalya takdim edildi. Ve Turnuvanın sonunda ikramlarda bulunuldu.

Eroğlu Spor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven konuşmasının başında Eroğluspor Kulübünün Zeytinburnu’nda Karate branşında gençlere hizmet vermesine öncülük eden Haşim Albayrak Hocaya ve katılımcılara teşekkür ederek başladı. Yurtseven sözlerine şöyle devam etti. Eroğlu Spor olarak Futbolun yanında Karete branşın dada gençlerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Amacımız geçmişin bilen geleceğine sahip çıkacak ahlaklı eğitimli ve spor ahlaki olan gençler yetiştirmek dedi. Başkan Şenol Yurtseven; Zeytinburnu Belediyesine, spor salonun kendilerine tahsis eden Zühtü Kurulmuş Lisesi Müdürü Mehmet Karaca’ya teşekkür etti.

Turnuvayı Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul, Saadet Partisi Milletvekili Adayı Levent çotuk, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü İpek, Abdulhak Hamit Ortaokulu Müdürü Haşim Albayrak, Güneş Spor Kulüp Başkanı Cengizhan Bahçekapılı ve çok sayıda spor sever izledi.

ZEYTİNBURNU HABER GZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.