SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yusufiyeli Adnan Cengil ebediyete uğurlandı

KÜLTÜR 21.05.2015 - 21:16, Güncelleme: 21.05.2015 - 21:16
 

Yusufiyeli Adnan Cengil ebediyete uğurlandı

Ülkücü Hareketin isimsiz Kahramanlarından biri olan Yusufiyeli Adnan Cengil (Neron) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

O Ülkücü Hareketin isimsiz Kahramanlarından biriydi, yaşamı boyunca kendisini Ülkücü davaya adadı. 12 Eylül Darbesi sonrası Binlerce Ülkücü gibi tutuklandı cezaevine atıldı. Ne cezaevi ne de günlerce kendisine yapılan insanlık dışı muameleler onu davasından alı koymadı. Cezaevinde Binler Ülkücü gibi kendini davasına ve geleceğine adadı. Yiğit Delikanlı adam Yusufiyeli Adnan Cengil (Neron) özgürlüğüne kavuştuğunda yine canını son nefesine kadar davasının peşinde arkasında oldu. Taki 20 Mayıs 2015 Gece yarısına kadar, Yusufiyeli Adnan Cengil geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Acı Haber bütün ülkücü camiayı arkadaşlarını yasa boğdu. Son görev için Ülküdaşları, sevenleri, iş ve siyaset dünyası STK Başkanları Yenidoğan Camisinin avlusunu hınca hınç doldurdu. Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Adnan Cengil aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Milletvekili Adayları Celal Adan, Ahmet Alparslan, Erdem Karakoç, Şeref Kanber, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok, CHP İlçe Yöneticileri, Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanı Vural Cambul, İşadamları, Siyasetçiler, STK Başkanları ve Ülkücü Camianın önde gelen isimleri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Ülkücü Hareketin isimsiz Kahramanlarından biri olan Yusufiyeli Adnan Cengil (Neron) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

O Ülkücü Hareketin isimsiz Kahramanlarından biriydi, yaşamı boyunca kendisini Ülkücü davaya adadı. 12 Eylül Darbesi sonrası Binlerce Ülkücü gibi tutuklandı cezaevine atıldı. Ne cezaevi ne de günlerce kendisine yapılan insanlık dışı muameleler onu davasından alı koymadı. Cezaevinde Binler Ülkücü gibi kendini davasına ve geleceğine adadı. Yiğit Delikanlı adam Yusufiyeli Adnan Cengil (Neron) özgürlüğüne kavuştuğunda yine canını son nefesine kadar davasının peşinde arkasında oldu. Taki 20 Mayıs 2015 Gece yarısına kadar, Yusufiyeli Adnan Cengil geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Acı Haber bütün ülkücü camiayı arkadaşlarını yasa boğdu. Son görev için Ülküdaşları, sevenleri, iş ve siyaset dünyası STK Başkanları Yenidoğan Camisinin avlusunu hınca hınç doldurdu. Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Adnan Cengil aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Milletvekili Adayları Celal Adan, Ahmet Alparslan, Erdem Karakoç, Şeref Kanber, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok, CHP İlçe Yöneticileri, Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanı Vural Cambul, İşadamları, Siyasetçiler, STK Başkanları ve Ülkücü Camianın önde gelen isimleri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.