SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Murat Aydın’ın eski özel kalemi vefat etti

KÜLTÜR 18.05.2015 - 14:04, Güncelleme: 18.05.2015 - 14:04
 

Başkan Murat Aydın’ın eski özel kalemi vefat etti

Uzun Süre Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 'ın özel kalem müdürlüğünü yaptıktan sonra 29 Mart 2009 seçimlerinin ardından Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal'ın Özel kalem müdürü olan Duran Karaman evinde yalnız olduğu bir sırada geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Merhum 18.05.2015 Pazartesi öğle namazına müteakip Başakşehir 4.Etap Tunahan Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı kılındı. Namazın ardından helalikler alındı ve Karaman ebedi istirahatgahı olan Kayabaşı mezarlığına defnedildi. Yüzlerce kişi merhumu son yolculuğuna uğurladı. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Küçüköekmece belediye başkanı Temel Karadeniz, eski Eminönü belediye başkanı Lütfü Kibiroğlu, Esenler eski belediye başkanı  Mehmet Öçalan , Küçükçekmece eski belediye başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere çok sayıda siyasi merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı Duran Karaman'ın cenazesini en ön safta kılan Zeytinbuırnu Belediye başkanı Murat Aydın mezarlığa kendi aracı ile gitmeyi tercih etmek yerine cenaze arabasının ön tarafına binerek merhumun ailesine destek olmaya çalıştı. Merhumu son yolculuğuna Zeytinburnu Belediyesi çalışanları ve eski meclis üyeleri de dahil yüzlerce kişi uğurlamaya geldi. Merhum'a Allah'tan rahmet,eşi ve çocukları başta olmak üzere yakınlarına sabırlar dileriz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Uzun Süre Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 'ın özel kalem müdürlüğünü yaptıktan sonra 29 Mart 2009 seçimlerinin ardından Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal'ın Özel kalem müdürü olan Duran Karaman evinde yalnız olduğu bir sırada geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Merhum 18.05.2015 Pazartesi öğle namazına müteakip Başakşehir 4.Etap Tunahan Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı kılındı. Namazın ardından helalikler alındı ve Karaman ebedi istirahatgahı olan Kayabaşı mezarlığına defnedildi.

Yüzlerce kişi merhumu son yolculuğuna uğurladı. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Küçüköekmece belediye başkanı Temel Karadeniz, eski Eminönü belediye başkanı Lütfü Kibiroğlu, Esenler eski belediye başkanı  Mehmet Öçalan , Küçükçekmece eski belediye başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere çok sayıda siyasi merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Duran Karaman'ın cenazesini en ön safta kılan Zeytinbuırnu Belediye başkanı Murat Aydın mezarlığa kendi aracı ile gitmeyi tercih etmek yerine cenaze arabasının ön tarafına binerek merhumun ailesine destek olmaya çalıştı. Merhumu son yolculuğuna Zeytinburnu Belediyesi çalışanları ve eski meclis üyeleri de dahil yüzlerce kişi uğurlamaya geldi. Merhum'a Allah'tan rahmet,eşi ve çocukları başta olmak üzere yakınlarına sabırlar dileriz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.