SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Kadınlarından "Örnek" Kermes

KÜLTÜR 14.05.2015 - 16:53, Güncelleme: 14.05.2015 - 16:53
 

Zeytinburnu Kadınlarından "Örnek" Kermes

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, ihtiyaç sahiplerinin yararına kermes düzenledi. Kermeste engelli vatandaşlardan oluşan grubun verdiği mini konser büyük beğeni topladı.

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, Zeytinburnu Meydanı'nda ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı kermes düzenledi. Kermese Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zeytinburnu Kent Konseyi kadınları, hünerlerini bu kez ihtiyaç sahipleri için sergiledi. 15 Mayıs'a kadar sürecek olan kermeste, gıdadan giyeceğe, takıdan ev aksesuarına kadar birçok ürün yer aldı. Kermeste sahne olan çeşitli engeli olan vatandaşlardan oluşan grubun verdiği konser, büyük beğeni topladı. Başkan Aydın ise tek tek kermes tezgahlarını gezerek kadınlarla sohbet etti. Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı'nın sporcularının gösterisi ise vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi. Kermeste bir konuşma yapan Başkan Aydın, "Bu güzel organizasyonun ikincisini gerçekleştiren kent konseyimize meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyona destek veren kadınlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir ortam oluşturulmuş. Beklentilerimin üstünde organizasyon oluşturulmuş" dedi. Başkan Murat Aydın, kermes gelirlerinin sosyal amaçlar için kullanılacağını belirterek,"Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımız var. Türkiye'de tarih yazan sporcularımız da var burada. Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı'nın sporcuları 2014- 2015 sezonunda Türkiye birincisi oldular. Önümüzdeki aylar içersinde ülkemizi Avrupa'da temsil edecekler. Farklı bir spor alanında Türkiye'de çığır açıyor arkadaşlarımız. Müzik koromuza çok teşekkür ediyorum. Burada elde edilecek gelirler sosyal alanlarda kullanılacak. Buradaki kermesi ben önemsiyorum" şeklinde konuştu ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, ihtiyaç sahiplerinin yararına kermes düzenledi. Kermeste engelli vatandaşlardan oluşan grubun verdiği mini konser büyük beğeni topladı.

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, Zeytinburnu Meydanı'nda ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı kermes düzenledi. Kermese Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zeytinburnu Kent Konseyi kadınları, hünerlerini bu kez ihtiyaç sahipleri için sergiledi. 15 Mayıs'a kadar sürecek olan kermeste, gıdadan giyeceğe, takıdan ev aksesuarına kadar birçok ürün yer aldı. Kermeste sahne olan çeşitli engeli olan vatandaşlardan oluşan grubun verdiği konser, büyük beğeni topladı. Başkan Aydın ise tek tek kermes tezgahlarını gezerek kadınlarla sohbet etti. Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı'nın sporcularının gösterisi ise vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.

Kermeste bir konuşma yapan Başkan Aydın, "Bu güzel organizasyonun ikincisini gerçekleştiren kent konseyimize meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu organizasyona destek veren kadınlara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir ortam oluşturulmuş. Beklentilerimin üstünde organizasyon oluşturulmuş" dedi.

Başkan Murat Aydın, kermes gelirlerinin sosyal amaçlar için kullanılacağını belirterek,"Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımız var. Türkiye'de tarih yazan sporcularımız da var burada. Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı'nın sporcuları 2014- 2015 sezonunda Türkiye birincisi oldular. Önümüzdeki aylar içersinde ülkemizi Avrupa'da temsil edecekler. Farklı bir spor alanında Türkiye'de çığır açıyor arkadaşlarımız. Müzik koromuza çok teşekkür ediyorum. Burada elde edilecek gelirler sosyal alanlarda kullanılacak. Buradaki kermesi ben önemsiyorum" şeklinde konuştu

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.