SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz Mahallesindeki Şüpheli araca müdahale

KÜLTÜR 09.05.2015 - 11:07, Güncelleme: 09.05.2015 - 11:07
 

Beştelsiz Mahallesindeki Şüpheli araca müdahale

Zeytinburnu'nda, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durduran polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemelerde; çakar lamba tertibatı, siren ve megafon buldu.

Zeytinburnu'nda, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durduran polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemelerde; çakar lamba tertibatı, siren ve megafon buldu. Araçta bulunan iki şüpheli gözaltına alındı. Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Beştelsiz Mahallesi, Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde devriye görevi yaparken, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Polis ekipleri, araçta yaptıkları ilk incelemede, otomobilde siren ve çakar lamba tertibatı tespit etti. Bunun üzerine aracın sürücüsü A.M.Ö ve B.T gözaltına alınırken, araç da detaylı inceleme yapılmak üzere Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne çekildi. ARAÇTA ÇAKAR LAMBA VE SİREN TERTİBATI BULUNDU Polis ekiplerinin yaptığı detaylı inceleme sonrasında otomobilde; çakar lamba ve siren tertibatı, megafon, beyzbol sopası ve çakı bulundu. Aracın torpido gözünden çıkan, 'Polis Gazetesi ve Polis Emeklileri Dayanışma Yardımlaşma Derneği' adına düzenlenmiş Görev Belgesi ise dikkat çekti. Gözaltına alınan araç sürücüsü A.M.Ö'nün ehliyetsiz olduğu öğrenilirken, şüphelinin daha önce de ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 kez cezai işlem gördüğü ortaya çıktı. Şüpheli A.M.Ö hakkında, ehliyetsiz araç kullanmaktan ve otomobile çakar lamba ile siren tertibatı kurmaktan cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durduran polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemelerde; çakar lamba tertibatı, siren ve megafon buldu.

Zeytinburnu'nda, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durduran polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemelerde; çakar lamba tertibatı, siren ve megafon buldu. Araçta bulunan iki şüpheli gözaltına alındı. Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Beştelsiz Mahallesi, Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde devriye görevi yaparken, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Polis ekipleri, araçta yaptıkları ilk incelemede, otomobilde siren ve çakar lamba tertibatı tespit etti. Bunun üzerine aracın sürücüsü A.M.Ö ve B.T gözaltına alınırken, araç da detaylı inceleme yapılmak üzere Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne çekildi.

ARAÇTA ÇAKAR LAMBA VE SİREN TERTİBATI BULUNDU

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı inceleme sonrasında otomobilde; çakar lamba ve siren tertibatı, megafon, beyzbol sopası ve çakı bulundu. Aracın torpido gözünden çıkan, 'Polis Gazetesi ve Polis Emeklileri Dayanışma Yardımlaşma Derneği' adına düzenlenmiş Görev Belgesi ise dikkat çekti. Gözaltına alınan araç sürücüsü A.M.Ö'nün ehliyetsiz olduğu öğrenilirken, şüphelinin daha önce de ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 kez cezai işlem gördüğü ortaya çıktı. Şüpheli A.M.Ö hakkında, ehliyetsiz araç kullanmaktan ve otomobile çakar lamba ile siren tertibatı kurmaktan cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.