SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndaki Kapkaççılar Polisten Kaçamadı

KÜLTÜR 09.05.2015 - 10:14, Güncelleme: 09.05.2015 - 10:14
 

Zeytinburnu’ndaki Kapkaççılar Polisten Kaçamadı

Zeytinburnu Emniyeti ilçe genelinden son günlerde artan kapkaç vakalarını aydınlatmak üzere geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Nuripaşa, Gökalp ve Veliefendi mahallelerinde harekete geçildi

Son günlerde ilçemiz dahilinde meydana gelen kapkaç vakalarını aydınlatmaya yönelik çalışmalar yürüten Zeytinburnu Asayiş büro ekipleri Nuripaşa, Gökalp ve Veliefendi mahalleleri civarında özellikle yaşlı bayanları takip ederek pazar ve market çıkışlarında ellerinde bulunan cüzdanları kapkaç yöntemiyle alıp kaçan iki şahsı izini sürdü ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro ekipleri kısa zamanda tam 7 ayrı kapkaç vakasınınım failinin  Onur K. ve Ömer A. isimli şahıslar olduğunu belirledi. Şahısları yakalamaya yönelik operasyon başlatan ekipler yaşlı bayanları kurban seçip cüzdanlarını çalan Onur K. (1997 doğumlu) ve Ömer A. (1997 doğumlu) isimli şahısları kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Yapılan  çalışmalarda Veliefendi, Nuripaşa ve Gökalp mahallelerinde Sevinç A., Rasime Y. , Kadriye Y. , Remziye G., Aysel Ş ., Kebire Ş.ve Cevahir K. isimli bayanların cüzdanlarını kapkaç yöntemiyle çalan şahıslardan Onur K çıkarıldığı mahkemece 4 ayrı dosyadan  Ömer A. isimli şahıs ise tam 6 farklı dosyadan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zeytinburnu Emniyeti her türlü suç ve suçluya karşı mücadelelerinin kesintisiz ve hızlı bir şekilde devam edeceğini bildirdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Emniyeti ilçe genelinden son günlerde artan kapkaç vakalarını aydınlatmak üzere geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Nuripaşa, Gökalp ve Veliefendi mahallelerinde harekete geçildi

Son günlerde ilçemiz dahilinde meydana gelen kapkaç vakalarını aydınlatmaya yönelik çalışmalar yürüten Zeytinburnu Asayiş büro ekipleri Nuripaşa, Gökalp ve Veliefendi mahalleleri civarında özellikle yaşlı bayanları takip ederek pazar ve market çıkışlarında ellerinde bulunan cüzdanları kapkaç yöntemiyle alıp kaçan iki şahsı izini sürdü ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro ekipleri kısa zamanda tam 7 ayrı kapkaç vakasınınım failinin  Onur K. ve Ömer A. isimli şahıslar olduğunu belirledi. Şahısları yakalamaya yönelik operasyon başlatan ekipler yaşlı bayanları kurban seçip cüzdanlarını çalan Onur K. (1997 doğumlu) ve Ömer A. (1997 doğumlu) isimli şahısları kısa sürede kıskıvrak yakaladı.

Yapılan  çalışmalarda Veliefendi, Nuripaşa ve Gökalp mahallelerinde Sevinç A., Rasime Y. , Kadriye Y. , Remziye G., Aysel Ş ., Kebire Ş.ve Cevahir K. isimli bayanların cüzdanlarını kapkaç yöntemiyle çalan şahıslardan Onur K çıkarıldığı mahkemece 4 ayrı dosyadan  Ömer A. isimli şahıs ise tam 6 farklı dosyadan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zeytinburnu Emniyeti her türlü suç ve suçluya karşı mücadelelerinin kesintisiz ve hızlı bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.