SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TOKİ İmamhatipten Kardeş Okul Projesi

KÜLTÜR 13.04.2015 - 10:27, Güncelleme: 13.04.2015 - 10:27
 

TOKİ İmamhatipten Kardeş Okul Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ve hemen her alanda imam hatip öğrencilerinin sosyal, kültürel ve manevi yönden geliştirilmesi amacıyla başlatılan “Öncü İmam Hatipler” projesi kapsamında çalışmalar sınır tanımıyor.

TOKİ SEYİTNİZAM ŞEHİT SEMİH    BALABAN İMAM HATİP ORTA OKULU KARDEŞ OKUL KAMPANYASI BAŞLATTI UNUT(MA)! UMUT OL! Toki Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Orta Okulu “Kardeş Okul” projesiyle Ceylanpınar İmam Hatip Orta Okulu’na umut olmaya çalışıyor. Şanlıurfa-Ceylanpınar’daki ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan bu kampanyaya tüm hayır sahiplerinden, sivil toplum kuruluşlarından destek bekleniyor.  Bu kampanya okulda okul-aile birliği, okul idaresi, seçilen öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir komisyon tarafından çalışmalarını sürdürüyor. Okul araç-gereçleri, bilgisayar-projeksiyon, kırtasiye-spor malzemeleri,  10-15 yaş arası kız-erkek çocukları için giyilmemiş kıyafet, kitap(roman,hikaye,şiir); 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri için yardımcı kaynaklar ihtiyaçların başında geliyor. Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği’nin de katkılarıyla yürütülen bu kampanyayı UNUT(MAYIN)! UMUT OLUN! Bu kampanyaya destek vermek isteyenlerin okulun proje sorumlusu Sosyal Bilgiler öğretmeni Yusuf KIZLAY’la irtibata geçmeleri önemle rica olunur. İrtibat Nu: 05425014901
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ve hemen her alanda imam hatip öğrencilerinin sosyal, kültürel ve manevi yönden geliştirilmesi amacıyla başlatılan “Öncü İmam Hatipler” projesi kapsamında çalışmalar sınır tanımıyor.

TOKİ SEYİTNİZAM ŞEHİT SEMİH    BALABAN İMAM HATİP ORTA OKULU KARDEŞ OKUL KAMPANYASI BAŞLATTI UNUT(MA)! UMUT OL!

Toki Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Orta Okulu “Kardeş Okul” projesiyle Ceylanpınar İmam Hatip Orta Okulu’na umut olmaya çalışıyor. Şanlıurfa-Ceylanpınar’daki ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan bu kampanyaya tüm hayır sahiplerinden, sivil toplum kuruluşlarından destek bekleniyor. 

Bu kampanya okulda okul-aile birliği, okul idaresi, seçilen öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir komisyon tarafından çalışmalarını sürdürüyor.

Okul araç-gereçleri, bilgisayar-projeksiyon, kırtasiye-spor malzemeleri,  10-15 yaş arası kız-erkek çocukları için giyilmemiş kıyafet, kitap(roman,hikaye,şiir); 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri için yardımcı kaynaklar ihtiyaçların başında geliyor.

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği’nin de katkılarıyla yürütülen bu kampanyayı UNUT(MAYIN)! UMUT OLUN!
Bu kampanyaya destek vermek isteyenlerin okulun proje sorumlusu Sosyal Bilgiler öğretmeni Yusuf KIZLAY’la irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

İrtibat Nu: 05425014901

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.