SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyetine Motorize Takviye

KÜLTÜR 28.02.2015 - 22:12, Güncelleme: 28.02.2015 - 22:12
 

Zeytinburnu Emniyetine Motorize Takviye

Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneğince alınan ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Genel Müdürlüğüne hibe yapılan 3 adet motosiklet ve bir adet araç yapılan törenle teslim edildi.

Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneğince alınan ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibesi yapılan 3 adet Motosiklet ve bir adet araç basın mensuplarına tanıtıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan tanıtım törenine Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak, Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları, birim amirleri ve polis memurları katıldı. Tanıtım töreninde araçların kazasız belasız hizmet etmesi için bir adette kurban kesildi. Daha önce Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde Genel Müdürlüğü bulanan motorize yunus ekiplerini kaldırılmasının ardından ilçe genelinde büyük şikâyete olmuştu. Vatandaşlar Motorize ekiplerin vatandaşa güven verdiği sık sık dile getirmişlerdi. Zeytinburnu Emniyetine atandığı günden bugüne başarılı operasyonlara imza atan Erdem Torlak bu eksikliği görünce hemen kolları sıvadı ve Dernekle birlikte kısa bir süre için motorize ekibi kurdu. Torlak törende yaptığı konuşmada, Bu motosikletleri kullanacak arkadaşlarımızın eğitim çalışmaları bitti; motosiklet ekipmanları tamamlanarak göreve hazır hale geldi. Bu personelimiz gün içerisinde Zeytinburnu’nun her noktasına kısa bir süre ulaşmamızı sağlayacaklar. Motorize ekibimizle birlikte suç ve suçluyu önleme de daha etkin olunacak, Çıkabilecek suç durumunda ya da suçluyu müdahale durumunda bu ekiplerimiz iletişim ve hızlılık anlamında desteği ve katkısının olacağına inanıyoruz dedi. Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy’da araçların ilçe emniyetine hayırlı olması temennisinde bulundu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneğince alınan ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Genel Müdürlüğüne hibe yapılan 3 adet motosiklet ve bir adet araç yapılan törenle teslim edildi.

Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneğince alınan ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibesi yapılan 3 adet Motosiklet ve bir adet araç basın mensuplarına tanıtıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan tanıtım törenine Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak, Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları, birim amirleri ve polis memurları katıldı. Tanıtım töreninde araçların kazasız belasız hizmet etmesi için bir adette kurban kesildi. Daha önce Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde Genel Müdürlüğü bulanan motorize yunus ekiplerini kaldırılmasının ardından ilçe genelinde büyük şikâyete olmuştu. Vatandaşlar Motorize ekiplerin vatandaşa güven verdiği sık sık dile getirmişlerdi.

Zeytinburnu Emniyetine atandığı günden bugüne başarılı operasyonlara imza atan Erdem Torlak bu eksikliği görünce hemen kolları sıvadı ve Dernekle birlikte kısa bir süre için motorize ekibi kurdu. Torlak törende yaptığı konuşmada, Bu motosikletleri kullanacak arkadaşlarımızın eğitim çalışmaları bitti; motosiklet ekipmanları tamamlanarak göreve hazır hale geldi. Bu personelimiz gün içerisinde Zeytinburnu’nun her noktasına kısa bir süre ulaşmamızı sağlayacaklar. Motorize ekibimizle birlikte suç ve suçluyu önleme de daha etkin olunacak, Çıkabilecek suç durumunda ya da suçluyu müdahale durumunda bu ekiplerimiz iletişim ve hızlılık anlamında desteği ve katkısının olacağına inanıyoruz dedi.

Zeytinburnu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ayhan Özsoy’da araçların ilçe emniyetine hayırlı olması temennisinde bulundu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.