SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Trabzon Dernekleri Federasyonu Özgecan'ı andı

KÜLTÜR 23.02.2015 - 15:54, Güncelleme: 23.02.2015 - 15:54
 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Özgecan'ı andı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Durmuşoğlu, canice katledilen ve tüm ülkeyi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetini, federasyon merkezinde yaptığı basın açıklamasıyla andı.

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:46 Bu haber 95 kez okundu. 0 6 0 0  Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu ve komisyon üyelerinin de bulunduğu basın açıklamasında “Ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu nasıl bir acıdır ki tüm Türkiye’yi yaktı” diyerek konuşmasına başlayan Asuman Durmuşoğlu “Biz kadınlar, aynı zamanda analar olarak bu ve buna benzer olayları yaşanmasını istemiyor ve şiddetle kınıyoruz” dedi. Hayatın her alanında fedakârlığı, çalışkanlığı, yardımseverliği ile babasına, erkek kardeşine, eşine ve oğullarına, kısacası erkeğine desteğini tam olarak veren kadınların her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Durmuşoğlu “Biz kadınlar bunları hak etmiyoruz. Güzel ülkemizde, güzel insanlarla birlikte yaşamı sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşmak istiyoruz” diyerek konuşmasını sürdürdü. Cennetin anaların ayakları altında olduğu anlayışının Türkiye’de ve dünyada etkin kılınmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Durmuşoğlu “Özgecanımız ın şahsında tüm şiddet görerek ölen kadınlarımızı rahmetle anıyoruz. Bir daha bu ve buna benzer olayların güzel ülkemizde yaşanmamasını diliyor ve bu uğurda Trabzon kadınları olarak üstümüze düşeni Federasyonumuz la birlikte yapacağımızı beyan ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Durmuşoğlu, canice katledilen ve tüm ülkeyi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetini, federasyon merkezinde yaptığı basın açıklamasıyla andı.

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:46 Bu haber 95 kez okundu. 0 6 0 0  Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu ve komisyon üyelerinin de bulunduğu basın açıklamasında “Ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu nasıl bir acıdır ki tüm Türkiye’yi yaktı” diyerek konuşmasına başlayan Asuman Durmuşoğlu “Biz kadınlar, aynı zamanda analar olarak bu ve buna benzer olayları yaşanmasını istemiyor ve şiddetle kınıyoruz” dedi.

Hayatın her alanında fedakârlığı, çalışkanlığı, yardımseverliği ile babasına, erkek kardeşine, eşine ve oğullarına, kısacası erkeğine desteğini tam olarak veren kadınların her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Durmuşoğlu “Biz kadınlar bunları hak etmiyoruz. Güzel ülkemizde, güzel insanlarla birlikte yaşamı sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşmak istiyoruz” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Cennetin anaların ayakları altında olduğu anlayışının Türkiye’de ve dünyada etkin kılınmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Durmuşoğlu “Özgecanımız ın şahsında tüm şiddet görerek ölen kadınlarımızı rahmetle anıyoruz. Bir daha bu ve buna benzer olayların güzel ülkemizde yaşanmamasını diliyor ve bu uğurda Trabzon kadınları olarak üstümüze düşeni Federasyonumuz la birlikte yapacağımızı beyan ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.