SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kod Adı K.O.Z'a AK Partililer akın etti

GÜNDEM 18.02.2015 - 15:46, Güncelleme: 18.02.2015 - 15:46
 

Kod Adı K.O.Z'a AK Partililer akın etti

Yapımcılığını Parantez Yapım / Uğur Yalçınkaya & Kazım Albayrak’ın üstlendiği “Kod Adı K.O.Z.” vizyona girdi. Filmin Vizyona girmesinin ardından AK Partililer filme akın etti.

Galanın ardından film Türkiye’deki birçok sinemada aynı anda vizyona girdi. Paralel yapının Devlet içine sızmasını ve yaptıklarını anlatan filmi AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı yaklaşık 1000 kişilik bir grup halinde izledi.  Kod Adı K.O.Z adlı filmi izleyen Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, "Kod Adı K.O.Z adlı bu filmde 17 ve 25 Aralık sürecinin öncesini ve sonrasını ve bu dönemde devletimize, hükümetimize dolayısıyla milletimize düzenlenmiş hain planın ve bu hain planın uygulanmasını sağlayan karanlık odakların kirli tezgahını hep beraber izledik. Kamuoyu gayet iyi bilmektedir ki bu karanlık dönemde hükümetimiz çok zorlu süreçlerden geçmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli duruşu ile bu hain planlar bertaraf edilmiş idi bu filmin bu karanlık günlerin daha iyi anlaşılmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında çok faydası olacak kanaatindeyim. Bundan dolayı bu filme emeği geçen herkese teşekkür ediyor tüm halkımızın bu filmi seyretmesini önemle tavsiye ediyorum" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yapımcılığını Parantez Yapım / Uğur Yalçınkaya & Kazım Albayrak’ın üstlendiği “Kod Adı K.O.Z.” vizyona girdi. Filmin Vizyona girmesinin ardından AK Partililer filme akın etti.

Galanın ardından film Türkiye’deki birçok sinemada aynı anda vizyona girdi. Paralel yapının Devlet içine sızmasını ve yaptıklarını anlatan filmi AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı yaklaşık 1000 kişilik bir grup halinde izledi.  Kod Adı K.O.Z adlı filmi izleyen Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, "Kod Adı K.O.Z adlı bu filmde 17 ve 25 Aralık sürecinin öncesini ve sonrasını ve bu dönemde devletimize, hükümetimize dolayısıyla milletimize düzenlenmiş hain planın ve bu hain planın uygulanmasını sağlayan karanlık odakların kirli tezgahını hep beraber izledik. Kamuoyu gayet iyi bilmektedir ki bu karanlık dönemde hükümetimiz çok zorlu süreçlerden geçmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli duruşu ile bu hain planlar bertaraf edilmiş idi bu filmin bu karanlık günlerin daha iyi anlaşılmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında çok faydası olacak kanaatindeyim. Bundan dolayı bu filme emeği geçen herkese teşekkür ediyor tüm halkımızın bu filmi seyretmesini önemle tavsiye ediyorum" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.