SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kemal Baz, AK Parti'den aday adayı oldu

GÜNDEM 16.02.2015 - 20:42, Güncelleme: 16.02.2015 - 20:42
 

Kemal Baz, AK Parti'den aday adayı oldu

Büyük Birlik Partisi Zeytinburnu eski i ilçe Başkanı Kemal Baz AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yıllardır aktif siyasetin içinde olan uzun yıllar Büyük Birlik Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığını yapan Kemal Baz, AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 12 Eylül Referandumunda AK Parti’ye Zeytinburnu’nda destek veren ve bizzat çalışan Başkan Kemal Baz, Genel Başkanın görevinin bırakmasının ardından da Ilımlı bir politika izledi ve Cumhur Başkanlığı Referandumunda da AK Parti’ye destek kararı aldı. Bu kararın ardından Partisi ile ayrı düştü ve BBP’den birçok arkadaşı ile birlikte istifa ederek AK Parti, saflarına katıldı. Aday Adaylığını Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklayan Kemal Baz, İlçemiz İstanbul’umuz ve ülkemiz adına inşallah hayırlı olur. Yeni bir karar değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde ve sonrasında Birçok büyüğümle ve AK Partili büyüklerimle istişarelerde bulunduk. Bu istişareler sonucunda bugün evraklarımızı tamamladık. AK Parti il başkanlığına teslim edeceğim. Bu yolun zorlu bir yol olduğunun farkındayım. Yeni Türkiye’nin yeniden büyük olma hedefindeki Ülkemizin bir neferi olarak İstanbul’umuzdan bugün sizlerin karşısında milletvekili aday adayıyım. Bu konuda başta Zeytinburnu’muz ardından İstanbul’umuz tarafından tercih edilirsem, inşallah görev alırsam, bu görevimde sizleri utandırmayacağım. Kemal Baz, AK Parti’nin yürüttüğü politikaların desteklenmesi, 2023 Vizyonuna ulaşmasına katkı sağlayacağı inancı her geçen gün ve saat katlanarak devam etmektedir Tüm bu nedenlerden dolayı, AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldum.  Adalet ve Kalkınma Partisinin muhafazakâr-demokrat bir kitle partisi kimliğinde yer alan, uzlaşma kültürüne dayalı hukuki meşruiyeti yaklaşımını, Türk toplumunun geleneksel değerleriyle bir arada yürütülebilen reform siyasetini, gerçekçi, kucaklayıcı birlik siyasetini, değişimci, ilkeli ve yüksek siyaset anlayışına sahip “Vatana Sadakat İmandandır” şiarını benimsemektedir. AK Parti kurulduğu günden bugüne, Bu anlayışla sadakat ve hizmet eden  siyasetle milletin birlikte yürümesi gerektiğini düşündüğü, Sivil toplum inşası sürecinde, milletin aklıyla siyasetin aklının bir birine eşlik etmesi gerektiği, milletiyle konuşan iki yönlü iletişime açık bir yönetim anlayışıyla, sivil toplum inşasında bu dengeyi gözettiği için bu sessiz ama sadakatle değerlerine ve milletine bağlı kesim destek verecek ve bu beklentisini birlikte ve beraberlik duygusu içinde desteğini sürdürmektedir. Kemal Baz, Tüm bunlara bir nebzede katkı sağlamak için AK Parti’den adayı dedi. KEMAL BAZ KİMDİR? 1976 Yılında Batman Sason’da doğan Kemal Baz, Evli ve bir kız bir erkek evlat babasıdır. Lise Mezunu olan Baz, Uzun Yıllardır İstanbul’da müteahhitlik yapmaktadır. Deneyimli siyasetçi Kemal Baz, 2008-2012 Yılları arasında Büyük Birlik Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü ve ardından Cumhurbaşkanlığı referandumunda partisinin politikasını benimsemediği için partisi ile ayrı düştü ve BBP’den istifa Ederek ak Parti saflarına katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Büyük Birlik Partisi Zeytinburnu eski i ilçe Başkanı Kemal Baz AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yıllardır aktif siyasetin içinde olan uzun yıllar Büyük Birlik Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığını yapan Kemal Baz, AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 12 Eylül Referandumunda AK Parti’ye Zeytinburnu’nda destek veren ve bizzat çalışan Başkan Kemal Baz, Genel Başkanın görevinin bırakmasının ardından da Ilımlı bir politika izledi ve Cumhur Başkanlığı Referandumunda da AK Parti’ye destek kararı aldı. Bu kararın ardından Partisi ile ayrı düştü ve BBP’den birçok arkadaşı ile birlikte istifa ederek AK Parti, saflarına katıldı.

Aday Adaylığını Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklayan Kemal Baz, İlçemiz İstanbul’umuz ve ülkemiz adına inşallah hayırlı olur. Yeni bir karar değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde ve sonrasında Birçok büyüğümle ve AK Partili büyüklerimle istişarelerde bulunduk. Bu istişareler sonucunda bugün evraklarımızı tamamladık. AK Parti il başkanlığına teslim edeceğim. Bu yolun zorlu bir yol olduğunun farkındayım. Yeni Türkiye’nin yeniden büyük olma hedefindeki Ülkemizin bir neferi olarak İstanbul’umuzdan bugün sizlerin karşısında milletvekili aday adayıyım. Bu konuda başta Zeytinburnu’muz ardından İstanbul’umuz tarafından tercih edilirsem, inşallah görev alırsam, bu görevimde sizleri utandırmayacağım.

Kemal Baz, AK Parti’nin yürüttüğü politikaların desteklenmesi, 2023 Vizyonuna ulaşmasına katkı sağlayacağı inancı her geçen gün ve saat katlanarak devam etmektedir Tüm bu nedenlerden dolayı, AK Parti İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldum.  Adalet ve Kalkınma Partisinin muhafazakâr-demokrat bir kitle partisi kimliğinde yer alan, uzlaşma kültürüne dayalı hukuki meşruiyeti yaklaşımını, Türk toplumunun geleneksel değerleriyle bir arada yürütülebilen reform siyasetini, gerçekçi, kucaklayıcı birlik siyasetini, değişimci, ilkeli ve yüksek siyaset anlayışına sahip “Vatana Sadakat İmandandır” şiarını benimsemektedir.

AK Parti kurulduğu günden bugüne, Bu anlayışla sadakat ve hizmet eden  siyasetle milletin birlikte yürümesi gerektiğini düşündüğü, Sivil toplum inşası sürecinde, milletin aklıyla siyasetin aklının bir birine eşlik etmesi gerektiği, milletiyle konuşan iki yönlü iletişime açık bir yönetim anlayışıyla, sivil toplum inşasında bu dengeyi gözettiği için bu sessiz ama sadakatle değerlerine ve milletine bağlı kesim destek verecek ve bu beklentisini birlikte ve beraberlik duygusu içinde desteğini sürdürmektedir. Kemal Baz, Tüm bunlara bir nebzede katkı sağlamak için AK Parti’den adayı dedi.

KEMAL BAZ KİMDİR?

1976 Yılında Batman Sason’da doğan Kemal Baz, Evli ve bir kız bir erkek evlat babasıdır. Lise Mezunu olan Baz, Uzun Yıllardır İstanbul’da müteahhitlik yapmaktadır. Deneyimli siyasetçi Kemal Baz, 2008-2012 Yılları arasında Büyük Birlik Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü ve ardından Cumhurbaşkanlığı referandumunda partisinin politikasını benimsemediği için partisi ile ayrı düştü ve BBP’den istifa Ederek ak Parti saflarına katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.