SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sürüklediği Cesetle 5 Kilometre Gitti

KÜLTÜR 16.02.2015 - 13:46, Güncelleme: 16.02.2015 - 13:46
 

Sürüklediği Cesetle 5 Kilometre Gitti

Bayrampaşa’da aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durduruldu.

Bayrampaşa'da aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durduruldu. O halde yaklaşık 5 kilometre yol kat eden sürücü, durduğunda karşılaştığı manzara ile şoka girdi. Araç sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere en yakın polis merkezine götürüldü.   Kaza 20.30 sıralarında 03 TEM bağlantı yolu Aksaray istikametinde meydana geldi. Bayrampaşa'dan Aksaray istikametine ilerleyen araç sürücüleri, 34 SJ 559 plakalı aracın altında sürüklenen eli fark edince sürücüyü uyarıp durdurmak istedi. Otomobili içerisinde yüksek sesle müzik dinlediği iddia edilen araç sürücüsü Sezer D. ise uyarıları fark etmeyip yoluna devam etti. Zeytinburnu Anıt Mezar önüne kadar yaklaşık 5 kilometre boyunca o halde devam eden sürücü, diğer sürücüler tarafından durduruldu. İkaz üzerine aracının altına bakan sürücü Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Araç üzerinde herhangi bir çarpma izine rastlanılmayan Sezer D., ifadesine başvurulmak üzere en yakın polis merkezine götürüldü.   Sürücü Sezer D.'yi durduran görgü tanıkları olay ile ilgili olarak, "Otogar istikametinden biz geliyorduk. Geride köprünün ortasında bir kaza olmuştu belliydi zaten. Ben aracın altında bir el fark ettim. Ceset olduğunu anladım. Arkadaşı burada fark ettik zor durdurduk" şeklinde konuştu.   Sezer D.'nin babası ise yaşanan olay için "Bakın şu araçta hiçbir şey yok. Bu araç çarpmış olsa araçta ezik olur. Çocuğum süratli gelmiş sanırım görmeyerek aracın altına almış. Arabada herhangi bir şey yok. Başkası vurmuş kaçmış. Kendisi benim oğlum" diye konuştu.   Aracın altında sıkışan ceset, araç çekici ile kaldırıldıktan sonra çıkarıldı. Polis ekiplerinin delil çalışması yaptığı ceset üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, hayatını kaybeden kişinin yaşlı bir erkek olduğu belirlendi.   Yapılan işlemlerin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazanın meydana geldiği güzergahta bulunan bir başka plaka ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bayrampaşa’da aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durduruldu.

Bayrampaşa'da aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durduruldu. O halde yaklaşık 5 kilometre yol kat eden sürücü, durduğunda karşılaştığı manzara ile şoka girdi. Araç sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere en yakın polis merkezine götürüldü.
 
Kaza 20.30 sıralarında 03 TEM bağlantı yolu Aksaray istikametinde meydana geldi. Bayrampaşa'dan Aksaray istikametine ilerleyen araç sürücüleri, 34 SJ 559 plakalı aracın altında sürüklenen eli fark edince sürücüyü uyarıp durdurmak istedi. Otomobili içerisinde yüksek sesle müzik dinlediği iddia edilen araç sürücüsü Sezer D. ise uyarıları fark etmeyip yoluna devam etti. Zeytinburnu Anıt Mezar önüne kadar yaklaşık 5 kilometre boyunca o halde devam eden sürücü, diğer sürücüler tarafından durduruldu. İkaz üzerine aracının altına bakan sürücü Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Araç üzerinde herhangi bir çarpma izine rastlanılmayan Sezer D., ifadesine başvurulmak üzere en yakın polis merkezine götürüldü.
 
Sürücü Sezer D.'yi durduran görgü tanıkları olay ile ilgili olarak, "Otogar istikametinden biz geliyorduk. Geride köprünün ortasında bir kaza olmuştu belliydi zaten. Ben aracın altında bir el fark ettim. Ceset olduğunu anladım. Arkadaşı burada fark ettik zor durdurduk" şeklinde konuştu.
 
Sezer D.'nin babası ise yaşanan olay için "Bakın şu araçta hiçbir şey yok. Bu araç çarpmış olsa araçta ezik olur. Çocuğum süratli gelmiş sanırım görmeyerek aracın altına almış. Arabada herhangi bir şey yok. Başkası vurmuş kaçmış. Kendisi benim oğlum" diye konuştu.
 
Aracın altında sıkışan ceset, araç çekici ile kaldırıldıktan sonra çıkarıldı. Polis ekiplerinin delil çalışması yaptığı ceset üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, hayatını kaybeden kişinin yaşlı bir erkek olduğu belirlendi.
 
Yapılan işlemlerin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazanın meydana geldiği güzergahta bulunan bir başka plaka ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.