SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çankırı Yeşil Ilgaz Spor kulübü yeni Lokaline taşındı

KÜLTÜR 15.02.2015 - 16:28, Güncelleme: 15.02.2015 - 16:28
 

Çankırı Yeşil Ilgaz Spor kulübü yeni Lokaline taşındı

Zeytinburnu’nun köklü Kulüplerinden Çankırı Yeşil Ilgaz Spor kulübü yeni Lokaline taşındı. Kulübün yeri lokalinin açılışına çok sayıda seçkin isim katıldı.

1983 Yılında Zeytinburnu’nda Kurulan ve 33 Yıldır İstanbul’da Çankırılıların sesi olan Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, Uzun Yıllardır kiracı olarak kullandığı Telsiz’de Toprak sahanın içinde bulunan özel bir şahısa ait mülkü boşalttı. Erintaş İnşaat Çankırı Yeşil Ilgaz Sporun bulunduğu alan Siteler yapacak. Çok kısa bir süre içinde Telsiz’den kopmayarak yine Telsiz Mahallesinde gençlere hizmet edecek olan Yeni Lokalin yerini bularak hızlı bir şeklide tadilattan geçiren Başkan Emrullah İç bir ay gibi bir sürede yeni mekanı Çankırı Ilgaz Spora kazandırdı. Telsiz Mahallesindeki Yeni Lokalin açılış Kurdelesini Çankırı Dernekler Birliği Yönetimi, Zeytinburnu’nda Amatör Futbola gönül veren önemli isimler ve Zeytinburnu’ndaki Çankırılar hep birlikte kesti. Kurdelenin kesilmesinin ardından davetlilere ikramlar yapıldı. Çankırı Yeşil ılgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Uzun Yıllardır Tesis ve Lokal olarak Kullandığımız mekânımızın özel mülk olması dolayısıyla boşalttık. Şunun altını özellikle çiziyorum, Eski lokalimizin bulunduğu arsayı alan Firma Kulübümüze 100 Bin TL katkıda bulundu. Biz de o parayla yeni lokalimizi açtık. Tek bir amacımız var Kulübümüze kalıcı bir mekan kazandırmak. Bu özel günümüzde Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. 30 Yılı aşkın bir süredir olduğu gibi Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübü yeni mekanın da da Yine İstanbul’daki Çankırıları tek çatı altında toplamaya devam edecektir dedi. Açılışa katılan Amatör Spor Kulüp Başkanları ve STK Başkanları yeni lokalinin Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübüne hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılışa, Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Eski Başkan Arif Şengül, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği ve Zafer Spor kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Selvi spor Kulüp Başkanı ve Alka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dediş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Beştelsiz Spor Kulüp Başkanı Naci Sert, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aydoğan, AK Parti Yönetim Kurulu Başkanı ve Çam Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Çam, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz ve Dernek Yönetimi , Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Erdemoğlu, Aydın Yılmaz, Osman Akkaya, Bayram Arlı, Ali Cerit, Kadir Eren, Arif Şengül katıldı. Metin Erdem, Ahmet Özdemir, Erintaş Grup, Irmak Grup, Alka Grup, 1953 Amatör Kulüpler Birliği çiçekleri ile açılışa katıldılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nun köklü Kulüplerinden Çankırı Yeşil Ilgaz Spor kulübü yeni Lokaline taşındı. Kulübün yeri lokalinin açılışına çok sayıda seçkin isim katıldı.

1983 Yılında Zeytinburnu’nda Kurulan ve 33 Yıldır İstanbul’da Çankırılıların sesi olan Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, Uzun Yıllardır kiracı olarak kullandığı Telsiz’de Toprak sahanın içinde bulunan özel bir şahısa ait mülkü boşalttı. Erintaş İnşaat Çankırı Yeşil Ilgaz Sporun bulunduğu alan Siteler yapacak. Çok kısa bir süre içinde Telsiz’den kopmayarak yine Telsiz Mahallesinde gençlere hizmet edecek olan Yeni Lokalin yerini bularak hızlı bir şeklide tadilattan geçiren Başkan Emrullah İç bir ay gibi bir sürede yeni mekanı Çankırı Ilgaz Spora kazandırdı.

Telsiz Mahallesindeki Yeni Lokalin açılış Kurdelesini Çankırı Dernekler Birliği Yönetimi, Zeytinburnu’nda Amatör Futbola gönül veren önemli isimler ve Zeytinburnu’ndaki Çankırılar hep birlikte kesti. Kurdelenin kesilmesinin ardından davetlilere ikramlar yapıldı.

Çankırı Yeşil ılgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Uzun Yıllardır Tesis ve Lokal olarak Kullandığımız mekânımızın özel mülk olması dolayısıyla boşalttık. Şunun altını özellikle çiziyorum, Eski lokalimizin bulunduğu arsayı alan Firma Kulübümüze 100 Bin TL katkıda bulundu. Biz de o parayla yeni lokalimizi açtık. Tek bir amacımız var Kulübümüze kalıcı bir mekan kazandırmak. Bu özel günümüzde Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. 30 Yılı aşkın bir süredir olduğu gibi Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübü yeni mekanın da da Yine İstanbul’daki Çankırıları tek çatı altında toplamaya devam edecektir dedi. Açılışa katılan Amatör Spor Kulüp Başkanları ve STK Başkanları yeni lokalinin Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulübüne hayırlı olması temennisinde bulundular.

Açılışa, Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Eski Başkan Arif Şengül, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği ve Zafer Spor kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Selvi spor Kulüp Başkanı ve Alka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dediş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Beştelsiz Spor Kulüp Başkanı Naci Sert, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aydoğan, AK Parti Yönetim Kurulu Başkanı ve Çam Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Çam, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz ve Dernek Yönetimi , Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Erdemoğlu, Aydın Yılmaz, Osman Akkaya, Bayram Arlı, Ali Cerit, Kadir Eren, Arif Şengül katıldı. Metin Erdem, Ahmet Özdemir, Erintaş Grup, Irmak Grup, Alka Grup, 1953 Amatör Kulüpler Birliği çiçekleri ile açılışa katıldılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.