SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tebrikler Namağlup Zeytinburnu Belediye Spor

KÜLTÜR 15.02.2015 - 09:25, Güncelleme: 15.02.2015 - 09:25
 

Tebrikler Namağlup Zeytinburnu Belediye Spor

İlk sezonunda Koç Üniversitesine 40-1 Yenilen ve Belediye Başkanı Murat Aydın’ın bir gol atın Benim için yeter dediği Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi takımı adeta tarih yazıyor.

O takım bugün Koç Üniversitesi edata Buz pistine gömdü. Son maçlarında yenilgi yüzü tatmayan Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, bu akşam saat 18.30’da rakibi KoçÜniversitesi’yle yaptığı karşılaşmadan da 20–4 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir başarıya daha imza attı. Sahada fazla bir varlık gösteremeyen Koç Üniversitesi, Zeytinburnu Belediyesi’nin ataklarına fazla dayanamayıp maçın ilk devresinde çözülmeye başladı. İlk devreyi 5–2’lik üstünlükle kapatan Zeytinburnu Belediyesi, ikinci devreye de hızlı başladı. İkinci devrede agresif bir oyun yapısı sergileyen Koç Üniversitesi, aradaki farkı kapatmaya çalışsa da devre 16–3 gibi farklı bir skorla sona erdi. Gardı iyice düşen rakibi karşısında rehavete kapılmayan Zeytinburnu Belediyesi, maçın sonuna kadar oyun disiplininden kopmayıp maçı 20–4 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı. Maçı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Gönül Demirel, Av. Saffet Öz, AK Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Sevim Akbay, Sosyal İşler Müdürü Sami Ünlü ve çok sayıda taraftar izledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İlk sezonunda Koç Üniversitesine 40-1 Yenilen ve Belediye Başkanı Murat Aydın’ın bir gol atın Benim için yeter dediği Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi takımı adeta tarih yazıyor.

O takım bugün Koç Üniversitesi edata Buz pistine gömdü. Son maçlarında yenilgi yüzü tatmayan Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, bu akşam saat 18.30’da rakibi KoçÜniversitesi’yle yaptığı karşılaşmadan da 20–4 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir başarıya daha imza attı.

Sahada fazla bir varlık gösteremeyen Koç Üniversitesi, Zeytinburnu Belediyesi’nin ataklarına fazla dayanamayıp maçın ilk devresinde çözülmeye başladı. İlk devreyi 5–2’lik üstünlükle kapatan Zeytinburnu Belediyesi, ikinci devreye de hızlı başladı.

İkinci devrede agresif bir oyun yapısı sergileyen Koç Üniversitesi, aradaki farkı kapatmaya çalışsa da devre 16–3 gibi farklı bir skorla sona erdi. Gardı iyice düşen rakibi karşısında rehavete kapılmayan Zeytinburnu Belediyesi, maçın sonuna kadar oyun disiplininden kopmayıp maçı 20–4 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.

Maçı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Gönül Demirel, Av. Saffet Öz, AK Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Sevim Akbay, Sosyal İşler Müdürü Sami Ünlü ve çok sayıda taraftar izledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.