SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çankırılardan, Başkan Ünver’e Hayırlı olsun ziyareti

KÜLTÜR 10.02.2015 - 20:21, Güncelleme: 10.02.2015 - 20:21
 

Çankırılardan, Başkan Ünver’e Hayırlı olsun ziyareti

Zeytinburnu Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Yönetim Kurulu, 5.Olağan Kongrede Üçüncü kez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver’e STK’lardan hayırlı olsun ziyareti devam ediyor. Bu kez Başkan Ünver’in misafiri Çankırılılar oldu. Her Platformda Çankırılara karşı farklı bir muhabbeti olduğunu ve Çankırıları çok sevdiğini dile getiren Başkan Ünver’i, Zeytinburnu Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. Çankırıları oldukça sıcak karşılayan Başkan Bahattin Ünver karışılmanın ardından yaklaşan Genel Seçimler Zeytinburnu ve Türkiye’nin genel gidişatı ile ilgili Çankırılardan düşüncelerin aldı. AK Parti yeni dönem hedeflerini ziyaretçileri ile paylaşan Başkan Ünver girdikleri bütün seçimlerden zafer çıktıklarını ve artık bu dönem yeni anayasa için Zeytinburnu’nda %60 bir hedef koyduklarının söyledi. Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç Dernek olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve bu yeni yönetimle ve tecrübeli isimlerde ilçe siyasetinde ve STK içinde daha çok söz sahibi olmak istediklerini anlattı. Başkan Emrullah İç, Daha önce Merkezi Kulüplerinin Merkezinin Telsiz’de olduğunu, külünü Telsiz’le özdeşleştiğini yerlerinin yıkılmasının ardından kendilerine Merkez Efendi’de yer verildiğini fakat Telsiz’deki çocukların mezarlıklar arasından gece geçip Merkezefendi’ye gelmek istemediklerini bununda Telsiz’deki gençlerin geleceğini tehlikeye attığını söyledi. Başkan Bahattin Ünver bu konuyu Belediye Başkanı Murat Aydın ile görüşeceğini Başkanın Amatör Spor kulüpleri konusunda çok hassa olduğunu ve İstanbul’da amatörlere en çok desteği Zeytinburnu Belediyesinin verdiğini söyledi. AK Parti’ye Hayırlı olsun ziyaretine, Çankırı Yeşil ılgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Çankırı Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Arif Şengül, Ilgaz Kıyısın Köyü Vakfı Başkanı Haşim Küçük, Zeytinburnu Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Orduhan, İşadamı Telat Coşar, İsmail Taşçı, Yaşar Yukarıkozan, Sait Yiğit, Yusuf Danacı, Ahmet Şengül katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Yönetim Kurulu, 5.Olağan Kongrede Üçüncü kez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver’e STK’lardan hayırlı olsun ziyareti devam ediyor. Bu kez Başkan Ünver’in misafiri Çankırılılar oldu. Her Platformda Çankırılara karşı farklı bir muhabbeti olduğunu ve Çankırıları çok sevdiğini dile getiren Başkan Ünver’i, Zeytinburnu Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Çankırıları oldukça sıcak karşılayan Başkan Bahattin Ünver karışılmanın ardından yaklaşan Genel Seçimler Zeytinburnu ve Türkiye’nin genel gidişatı ile ilgili Çankırılardan düşüncelerin aldı. AK Parti yeni dönem hedeflerini ziyaretçileri ile paylaşan Başkan Ünver girdikleri bütün seçimlerden zafer çıktıklarını ve artık bu dönem yeni anayasa için Zeytinburnu’nda %60 bir hedef koyduklarının söyledi.

Çankırı Yeşil Ilgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç Dernek olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve bu yeni yönetimle ve tecrübeli isimlerde ilçe siyasetinde ve STK içinde daha çok söz sahibi olmak istediklerini anlattı. Başkan Emrullah İç, Daha önce Merkezi Kulüplerinin Merkezinin Telsiz’de olduğunu, külünü Telsiz’le özdeşleştiğini yerlerinin yıkılmasının ardından kendilerine Merkez Efendi’de yer verildiğini fakat Telsiz’deki çocukların mezarlıklar arasından gece geçip Merkezefendi’ye gelmek istemediklerini bununda Telsiz’deki gençlerin geleceğini tehlikeye attığını söyledi. Başkan Bahattin Ünver bu konuyu Belediye Başkanı Murat Aydın ile görüşeceğini Başkanın Amatör Spor kulüpleri konusunda çok hassa olduğunu ve İstanbul’da amatörlere en çok desteği Zeytinburnu Belediyesinin verdiğini söyledi.

AK Parti’ye Hayırlı olsun ziyaretine, Çankırı Yeşil ılgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, Çankırı Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Arif Şengül, Ilgaz Kıyısın Köyü Vakfı Başkanı Haşim Küçük, Zeytinburnu Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Orduhan, İşadamı Telat Coşar, İsmail Taşçı, Yaşar Yukarıkozan, Sait Yiğit, Yusuf Danacı, Ahmet Şengül katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.