SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilgi Evleri Sıra Dışı Yetenekleri Ödüllendirdi

EĞİTİM 10.02.2015 - 16:42, Güncelleme: 10.02.2015 - 16:42
 

Bilgi Evleri Sıra Dışı Yetenekleri Ödüllendirdi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu kulüp çalışmalarında başarılı olan üyelerini gerçekleştirdiği törenlerle ödüllendirdi.

Bilgi Evlerinin 21 farklı başlıkta açtığı toplam 50 kulüp, faaliyetlerine on iki hafta boyunca devam etti. İlgi ve yeteneklerine göre istedikleri kulüplere katılan Bilgi Evi üyeleri gerçekleştirdikleri çalışmalar ile bilgi ve becerilerini artırırken yeni yeteneklerini de keşfetme fırsatı buldu. Sonbahar – Kış Dönemi boyunca devam eden kulüp çalışmalarında en başarılı ve en aktif üyeler gerçekleştirilen törenlerle ödüllendirildi. Bu yıl her bilgi evinde ayrı olarak gerçekleştirilen ödül törenlerinde aynı zamanda ayın öğrencileri de belirlenerek hediyeleri kendilerine verildi. Bilgi Evi üyelerinin sahnelediği gösteriler, şiir okuma performansları ve birçok etkinlikle daha da renkli hale gelen ödül töreninde başarı gösteren üyelerin hediyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Erdem İskenderoğlu bizzat takdim etti. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği Bilgi Evleri kulüp kapanış ve ayın öğrencisi ödül törenleri çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Kulüp faaliyetlerinde başarı gösteren tüm bilgi evi üyelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu kulüp çalışmalarında başarılı olan üyelerini gerçekleştirdiği törenlerle ödüllendirdi.

Bilgi Evlerinin 21 farklı başlıkta açtığı toplam 50 kulüp, faaliyetlerine on iki hafta boyunca devam etti. İlgi ve yeteneklerine göre istedikleri kulüplere katılan Bilgi Evi üyeleri gerçekleştirdikleri çalışmalar ile bilgi ve becerilerini artırırken yeni yeteneklerini de keşfetme fırsatı buldu. Sonbahar – Kış Dönemi boyunca devam eden kulüp çalışmalarında en başarılı ve en aktif üyeler gerçekleştirilen törenlerle ödüllendirildi.

Bu yıl her bilgi evinde ayrı olarak gerçekleştirilen ödül törenlerinde aynı zamanda ayın öğrencileri de belirlenerek hediyeleri kendilerine verildi. Bilgi Evi üyelerinin sahnelediği gösteriler, şiir okuma performansları ve birçok etkinlikle daha da renkli hale gelen ödül töreninde başarı gösteren üyelerin hediyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Erdem İskenderoğlu bizzat takdim etti. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği Bilgi Evleri kulüp kapanış ve ayın öğrencisi ödül törenleri çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Kulüp faaliyetlerinde başarı gösteren tüm bilgi evi üyelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.