SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fırtınanın Söktüğü Ağaç Otomobilin Üzerine Devrildi

KÜLTÜR 10.02.2015 - 16:32, Güncelleme: 10.02.2015 - 16:32
 

Fırtınanın Söktüğü Ağaç Otomobilin Üzerine Devrildi

İstanbul’da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde kökünden sökülen ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Fırtınanın Söktüğü Ağaç Otomobilin Üzerine Devrildi İstanbul’da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde kökünden sökülen ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Otomobil kullanılamaz hale geldi. İstanbul'da kar yağışı ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinde Zeytinburnu’nda bir parkta bulunan ağaç, fırtınanın etkisiyle yerinden söküldü. Yol kenarında park halinde olan otomobilin üzerine düşen ağaç belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-DİLEK ÜRÜN KARADAĞ
İstanbul’da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde kökünden sökülen ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Fırtınanın Söktüğü Ağaç Otomobilin Üzerine Devrildi İstanbul’da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde kökünden sökülen ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'da kar yağışı ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinde Zeytinburnu’nda bir parkta bulunan ağaç, fırtınanın etkisiyle yerinden söküldü. Yol kenarında park halinde olan otomobilin üzerine düşen ağaç belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-DİLEK ÜRÜN KARADAĞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.