SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Büyük Maçın Galibi Zeytinburnu Buz Hokeyi

KÜLTÜR 09.02.2015 - 14:03, Güncelleme: 09.02.2015 - 14:03
 

Büyük Maçın Galibi Zeytinburnu Buz Hokeyi

Cumartesi akşamı saat 17.30’da nefesler tutuldu. Zeytinburnu Belediyesi SK, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi SK’yla karşılaştı.

Mücadelenin, heyecanın, hırsın konuştuğu maçta Zeytinburnu maçtan 5-4 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı maçta adeta nefesler kesildi. Saha ve taraftar desteğini arkasına alan ve son günlerde dillerden düşmeyen “Dombra” şarkısından uyarlanmış marşla da iyice şahlanan Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı, sahada tam pres baskı yaparak durumu 5–0’a getirdi. Baskı karşısında fazla direnemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, farklı taktikleri giderek aradaki farkı kapatsa da; maç 5–4 Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı’nın galibiyeti ile sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Cumartesi akşamı saat 17.30’da nefesler tutuldu. Zeytinburnu Belediyesi SK, rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi SK’yla karşılaştı.

Mücadelenin, heyecanın, hırsın konuştuğu maçta Zeytinburnu maçtan 5-4 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı maçta adeta nefesler kesildi. Saha ve taraftar desteğini arkasına alan ve son günlerde dillerden düşmeyen “Dombra” şarkısından uyarlanmış marşla da iyice şahlanan Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı, sahada tam pres baskı yaparak durumu 5–0’a getirdi.

Baskı karşısında fazla direnemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, farklı taktikleri giderek aradaki farkı kapatsa da; maç 5–4 Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı’nın galibiyeti ile sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.