SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cevizlibağ'da Vatandaş E-5'i işgal etti

KÜLTÜR 07.02.2015 - 10:52, Güncelleme: 07.02.2015 - 10:52
 

Cevizlibağ'da Vatandaş E-5'i işgal etti

Dün akşam Metrobüs üst geçidinde mahsur kalan vatandaş E-5'i işgal etti.

Dün akşam saatlerinde mesai bitiminde evlerine gitmek isteyen yurttaşlar Zeytinburnu metrobüs üst geçidindeki yoğunluktan dolayı köprüde mahsur kaldı. Olay saat akşam 19:00 sularında oldu. İşten çıkan ve evlerine gitmek isteyen vatandaşlar metrobüs durağunda yaşnan yoğunluktan dolayı köprüde mahsur kaldı. Yurttaşın yoğunluğunu kaldıramayan köprü bir anda tıkandı. Duruma isyan eden vatandaşlar E-5 karayolundan karşıya geçmeye çalıştı. Köprüyü geçemeyen birçok vatandaş karayolunu kullanınca aynı anda köprüyle birlikte karayolu da tıkandı. Olay yerinde bulunan trafik polisleri bu duruma müdahale etmeye çalıştı fakat vatandaşlara engel olamadı. Durumdan şikayetçi olan bazı vatandaşlar köprüdeki sıkışmanın salı gününden bu yana devamlı olarak tekrarlandığını söyledi. Köprüdeki sıkışmanın köprü üzerindeki seyyar satıcılardan kaynaklandığı bildirildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Dün akşam Metrobüs üst geçidinde mahsur kalan vatandaş E-5'i işgal etti.

Dün akşam saatlerinde mesai bitiminde evlerine gitmek isteyen yurttaşlar Zeytinburnu metrobüs üst geçidindeki yoğunluktan dolayı köprüde mahsur kaldı. Olay saat akşam 19:00 sularında oldu. İşten çıkan ve evlerine gitmek isteyen vatandaşlar metrobüs durağunda yaşnan yoğunluktan dolayı köprüde mahsur kaldı.

Yurttaşın yoğunluğunu kaldıramayan köprü bir anda tıkandı. Duruma isyan eden vatandaşlar E-5 karayolundan karşıya geçmeye çalıştı. Köprüyü geçemeyen birçok vatandaş karayolunu kullanınca aynı anda köprüyle birlikte karayolu da tıkandı. Olay yerinde bulunan trafik polisleri bu duruma müdahale etmeye çalıştı fakat vatandaşlara engel olamadı.

Durumdan şikayetçi olan bazı vatandaşlar köprüdeki sıkışmanın salı gününden bu yana devamlı olarak tekrarlandığını söyledi. Köprüdeki sıkışmanın köprü üzerindeki seyyar satıcılardan kaynaklandığı bildirildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.