SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Maltepe Mahallesinde Uyuşturucu Operasyonu

KÜLTÜR 05.02.2015 - 21:15, Güncelleme: 05.02.2015 - 21:15
 

Maltepe Mahallesinde Uyuşturucu Operasyonu

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 130 Gram Esrar, Bir adet Hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon ele geçirildi

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Erdem Torlak ve ekibi Uyuşturucu Madde satıcılarına karşı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.  Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Maltepe Mahallesinde bir ihbar üzerine yapılan operasyonda, 130 Gram Esrar, Bir adet Hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon ele geçirildi. Zeytinburnu Emniyetinden Zeytinburnu Haber Gazetesine yapılan açıklamaya göre, Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği olarak Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma yolunda esrar ve kubar sattığı bilgisi üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçmiştir. Alınan bilgiler doğrultusunda iş yerinde yapılan bekleme sonucu iş yerine Murat B. ve Büşra A. isimli şahısların ellerinde poşetle girdiği görülmüştür. Savcıdan yazılı arama kararı alınarak (Kamera çekimi eşliğinde) iş yerinde yapılan aramada bir adet hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon, 1 adet yarısı içilmiş esrar, iki ayrı kavanoz içerisinde ayrı ayrı poşetlenmiş 46 fişek ot ve kubar esrar (Toplamda 130 gram) ele geçirilmiştir. Operasyon sonucunda suçüstü yapılan iki şahsa da uyuşturucu madde ticareti suçundan yapılan tahkikat sonrası çıkarıldığı mahkemece Murat B. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir denildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 130 Gram Esrar, Bir adet Hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon ele geçirildi

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Erdem Torlak ve ekibi Uyuşturucu Madde satıcılarına karşı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.  Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Maltepe Mahallesinde bir ihbar üzerine yapılan operasyonda, 130 Gram Esrar, Bir adet Hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon ele geçirildi.

Zeytinburnu Emniyetinden Zeytinburnu Haber Gazetesine yapılan açıklamaya göre, Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği olarak Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma yolunda esrar ve kubar sattığı bilgisi üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçmiştir.

Alınan bilgiler doğrultusunda iş yerinde yapılan bekleme sonucu iş yerine Murat B. ve Büşra A. isimli şahısların ellerinde poşetle girdiği görülmüştür. Savcıdan yazılı arama kararı alınarak (Kamera çekimi eşliğinde) iş yerinde yapılan aramada bir adet hassas terazi, çok miktarda boş şeffaf naylon, 1 adet yarısı içilmiş esrar, iki ayrı kavanoz içerisinde ayrı ayrı poşetlenmiş 46 fişek ot ve kubar esrar (Toplamda 130 gram) ele geçirilmiştir.

Operasyon sonucunda suçüstü yapılan iki şahsa da uyuşturucu madde ticareti suçundan yapılan tahkikat sonrası çıkarıldığı mahkemece Murat B. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir denildi.

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.