SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Afganistan Türkmenleri Derneğinden Soydaşlarına tam destek

KÜLTÜR 05.02.2015 - 15:07, Güncelleme: 05.02.2015 - 15:07
 

Afganistan Türkmenleri Derneğinden Soydaşlarına tam destek

Zeytinburnu Afganistan Türkmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Iraktan gelen soydaşlarımız için başlatmış olduğu yardım kampanyasına Afganlılar tam destek verdi.

Dernek Başkanı Devlet Murat Çağrı, Afganistan Türkmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Iraktan gelen soydaşlarımız için başlatmış olduğumuz Kardeşine Sahip Çık yardım kampanyasında toplanan yardımların nakliyesi yapıldı. 9 şubat 2015 Pazartesi günü Adana ve Mersin deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Bu kampanya ya maddi ve manevi olarak destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Yüzyıllardır Ortadoğu coğrafyasında yaşanan şavaşlardan kaçarak vatanından çıkmak zorunda kalan Afganistan Türkmenleri Yaklaşık 30 yıl önce Türkiye , Suudi Arabistan , Pakistan , İran ve bir çok Avrupa ülkesine göç etmişti çocuklarına iyi bir gelecek için zorluklarla mücadele ederken Türkiye ye gelen Afganistan Türkmenlerine Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu desteği aynı şekilde Irakta ki savaştan kaçarak ülkemize sığınan soydaşlarımız için de vereceğini ümit ediyoruz dedi. Toplanan Yardımların gönderilmesi programına Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap  ve ZİAD Üyeleride katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Afganistan Türkmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Iraktan gelen soydaşlarımız için başlatmış olduğu yardım kampanyasına Afganlılar tam destek verdi.

Dernek Başkanı Devlet Murat Çağrı, Afganistan Türkmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Iraktan gelen soydaşlarımız için başlatmış olduğumuz Kardeşine Sahip Çık yardım kampanyasında toplanan yardımların nakliyesi yapıldı. 9 şubat 2015 Pazartesi günü Adana ve Mersin deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Bu kampanya ya maddi ve manevi olarak destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Yüzyıllardır Ortadoğu coğrafyasında yaşanan şavaşlardan kaçarak vatanından çıkmak zorunda kalan Afganistan Türkmenleri Yaklaşık 30 yıl önce Türkiye , Suudi Arabistan , Pakistan , İran ve bir çok Avrupa ülkesine göç etmişti çocuklarına iyi bir gelecek için zorluklarla mücadele ederken Türkiye ye gelen Afganistan Türkmenlerine Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu desteği aynı şekilde Irakta ki savaştan kaçarak ülkemize sığınan soydaşlarımız için de vereceğini ümit ediyoruz dedi. Toplanan Yardımların gönderilmesi programına Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap  ve ZİAD Üyeleride katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.